Furugolv 14x117

Natur Ekonomiklass, 9,09 m/m2
Artikelnummer: 08914117
Vikt: 0.79
OBS! Furugolv i liknande dimensioner finns i andra butiker som art nr 08914112.
Byggmax furugolv är nedtorkad till en fuktkvot på 8-10% så att du kan använda det inomhus. Sorteringen är en rustik, lite enklare kvalitet som passar bra till gillestugan, barnrummet eller friggeboden, men även till finrummet med lite fix och trix.
Välj butik för att se lagerstatus
Skickas inom
2-5 vardagar
Hämta i butik
Från
229   kr /m2
m
Furugolv 14x117
Byggmax furugolv är nedtorkad till en fuktkvot på 8-10% så att du kan använda det inomhus. Sorteringen är en rustik, lite enklare kvalitet som passar bra till gillestugan, barnrummet eller friggeboden, men även till finrummet med lite fix och trix. Man kan även använda golvet som en rustik takpanel. Byggmax furugolv är golvet för dig som tycker om att fixa och trixa. Vissa tiljor kommer du att behöva kapa och du kommer därmed inte alltid att kunna utnyttja ändsponten.

Observera att golven endast säljs i hela paket. Antalet kvadratmeter per paket varierar.

Att tänka på

I golvet kan det förekomma en del kvisturslag, ändsprickor och kvistar. Bitarna är dock aldrig helt genomspruckna eller har några kvisthål. Räkna dock med att spillet kan bli ca 10-15%. Hur mycket beror förstås på hur höga krav som ställs på golvet. I enklare sammanhang, t.ex. en friggebod, kan golvet självklart användas utan kapning. Läs alltid lägganvisning innan inläggning. Eventuella fel ska alltid reklameras före montering.
Snabba fakta