Gångjärnsriktare 3 Elzink Habo

Elzink
ART.NR: 687256322
Denna gångjärnsriktare av stål är en oumbärlig verktyg för alla som arbetar med dörrinstallationer eller underhåll. Med sin robusta konstruktion, tillverkad för att tåla krävande arbete, gör det möjligt att enkelt och noggrant justera symmetriska innerdörrsgångjärn.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Gångjärnsriktare 3 Elzink Habo

Denna gångjärnsriktare av stål är en oumbärlig verktyg för alla som arbetar med dörrinstallationer eller underhåll. Med sin robusta konstruktion, tillverkad för att tåla krävande arbete, gör det möjligt att enkelt och noggrant justera symmetriska innerdörrsgångjärn. Den är enkel att använda och hjälper till att säkerställa att dörren hänger korrekt och symmetriskt varje gång. Perfekt för både professionella hantverkare och för hemmafixaren som vill ha professionella resultat.

  • Högkvalitativ gångjärnsriktare
  • Tillverkad av hållbart stål
  • Designad för att passa symmetriska innerdörrsgångjärn
  • Lätt att använda för jämn dörrjustering


Högkvalitativa Gångjärn för Alla Ändamål
Snygga dörr- och fönsterhandtag, knoppar och lådhandtag i all ära men utan de grundläggande funktionella produkterna blir dina dörrar, fönster, portar, lådor och luckor obrukbara. Habo talar förstås om produkterna som ofta inte syns men som måste finnas i det funktionella hemmet. Gångjärn till exempel. Det är inte känt exakt när man började använda gångjärn men förändringen möjliggjorde helt nya konstruktioner för hållfastheten. Hos oss hittar du ett brett utbud av gångjärn för olika ändamål, för såväl utomhus- som för inomhusbruk. Allt från det lilla gångjärnet för skrinet till dörr- och fönstergångjärn och hakgångjärn som smyckar din grind.
  • Brett utbud av gångjärn för inomhus- och utomhusbruk
  • Funktionella och hållfasta konstruktioner
  • Estetiska lösningar som kompletterar din heminredning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Elzink


Läs mer
Varumärke Habo