Garagegångjärn 1250 Elzink Habo

Finns i flera modeller
ART.NR: 687255776
Dessa robusta gångjärn av stål är designade för att ge flexibilitet och funktionalitet till dina dörrar eller luckor. Med en höjdjusteringsfunktion på 0 till 4 mm garanteras en perfekt passform och smidig drift.
Läs mer
Modell:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Garagegångjärn 1250 Elzink Habo

Dessa robusta gångjärn av stål är designade för att ge flexibilitet och funktionalitet till dina dörrar eller luckor. Med en höjdjusteringsfunktion på 0 till 4 mm garanteras en perfekt passform och smidig drift. Tillverkade för att tåla frekvent användning är dessa gångjärn ett pålitligt val för både hemmet och yrkesmässiga tillämpningar.

  • Justerbar i höjd från 0 till 4 mm


Högkvalitativa Gångjärn för Alla Ändamål
Snygga dörr- och fönsterhandtag, knoppar och lådhandtag i all ära men utan de grundläggande funktionella produkterna blir dina dörrar, fönster, portar, lådor och luckor obrukbara. Habo talar förstås om produkterna som ofta inte syns men som måste finnas i det funktionella hemmet. Gångjärn till exempel. Det är inte känt exakt när man började använda gångjärn men förändringen möjliggjorde helt nya konstruktioner för hållfastheten. Hos oss hittar du ett brett utbud av gångjärn för olika ändamål, för såväl utomhus- som för inomhusbruk. Allt från det lilla gångjärnet för skrinet till dörr- och fönstergångjärn och hakgångjärn som smyckar din grind.
  • Brett utbud av gångjärn för inomhus- och utomhusbruk
  • Funktionella och hållfasta konstruktioner
  • Estetiska lösningar som kompletterar din heminredning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Elzink


Läs mer
Varumärke Habo