Våtrumsmatta

Vill du ha ett säkert våtrumsgolv till bra pris? Då kan våtrumsmatta vara ett perfekt val för dig. Välj bland mängder av olika våtrumsmattor i olika stilar hos oss på Byggmax. Här finns alla möjligheter att hitta en våtrumsmatta som passar just ert hem.

Fördelar med våtrumsmatta

En våtrumsmatta ger inte bara ett snyggt badrum, utan är också säkert och praktiskt. Det är dessutom ett mer prisvärt alternativ än klinker. Eftersom våtrumsmatta är i plastmaterial är det mycket vattentåligt. Det är dock viktigt att du väljer våtrumsmatta som uppfyller kraven för våtutrymmen vad gäller säkerhet och vattentäthet så att du undviker mögel och fuktskador. Fördelen är att våtrumsmatta kan läggas på de flesta golvunderlag som exempelvis betong, lättklinker och gipsskivor. Med en korrekt installation fungerar även våtrumsmatta både som yt- och tätskikt och kommer hålla i många år framöver. Det klurigaste när man lägger våtrumsmatta är att få det tätt runt skarvar och rör, därför rekommenderar vi att du låter en auktoriserad fackman göra det. När din våtrumsmatta väl är lagd är den däremot enkel att rengöra och underhålla.

Våtrumsmatta är ett prisvärt alternativ

Välkommen att kolla in vårt sortiment av våtrumsmattor. Vi har våtrumsmattor i flera olika färger och mönster såsom trä- och stenimitationer. Med våtrumsmatta från oss kommer ditt badrum få ett rejält lyft. Beställningen av din nya våtrumsmatta kan du göra enkelt och bekvämt på vår hemsida.

Läs mer
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.