GRINDHANDTAG STÄNGSEL SOFT TOUCH BAND ORANGE GALLAGHER

Rostfritt stål, 1 st
ART.NR: 6115186
Väl synligt och kraftigt grindhandtag med hög hållbarhet. Passar elstängselband.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

GRINDHANDTAG STÄNGSEL SOFT TOUCH BAND ORANGE GALLAGHER

Grindhandtag i ergonomisk design med softgrip gummiaccent i handtaget. Ett robust och tåligt grindhandtag till din elstängsellösning.

Läs mer
Varumärke Gallagher
Leverantörens artikelnummer 696003

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En enkel och vacker dubbelgrind till uppfarten behöver inte vara svår att bygga, men kan bidra till och förstärka ditt hems karaktär. Dessutom blir den en naturlig förlängning av ditt staket och bildar en naturlig gräns för din tomt. Med en grind kan du även få förmånen att välja på vilken sida om tomtgränsen som barn och hundar ska vara, vilket inte minst uppskattas av brevbäraren.
  • En vacker grind till trädgårdsgången behöver inte vara svår att bygga, men kan bidra till att förstärka karaktären på ditt hus och din trädgård. Anpassa grinden efter omgivningen så får du en fin harmoni med staketet och den närliggande miljön. Denna enkla grind fungerar lika bra som enkelgrind eller dubbelgrind och hjälper dig att hålla små liv på rätt sida tomtgränsen.
  • En enkel och vacker dubbelgrind med tidlös prägel behöver inte vara så svår att bygga, men kan bidra till att förstärka karaktären på ditt hem. Genom att anpassa grinden efter omgivningen så får du en fin harmoni med staketet och den närliggande miljön. Med lite virke, några enkla verktyg och en skvätt färg så har du snart en ny grind på plats.
  • För att få en grind som håller länge kan du bygga med tryckimpregnerat virke, vilket ger en silvergrå patina med tiden om det behandlas med träolja likt en altan. Om du vill ha en målad konstruktion för att matcha husets kulör kan du också använda tryckimpregnerat virke. Det är viktigt att det impregnerade virket får stå en säsong, innan du målar, för att driva ur överflödig impregneringsvätska som annars missfärgar och gör att färgen släpper.