Hakgångjärn 212 Elzink Habo

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687255947
Dessa hållbara hakgångjärn är utformade för stabila och långvariga konstruktioner. Tillverkade av robust stål, garanterar de att dina dörrar och grindar öppnas smidigt och tål påfrestningen från daglig användning.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Hakgångjärn 212 Elzink Habo

Dessa hållbara hakgångjärn är utformade för stabila och långvariga konstruktioner. Tillverkade av robust stål, garanterar de att dina dörrar och grindar öppnas smidigt och tål påfrestningen från daglig användning. Med en tappdiameter på 12 mm säkerställer de en stark och säker fästning. Idealiska för både inomhus- och utomhusbruk, dessa gångjärn är den pålitliga lösningen för alla dina gångjärnsbehov.

  • Tillverkat av högkvalitativt stål
  • Tappdiameter på 12 mm för solida installationer


Högkvalitativa Gångjärn för Alla Ändamål
Snygga dörr- och fönsterhandtag, knoppar och lådhandtag i all ära men utan de grundläggande funktionella produkterna blir dina dörrar, fönster, portar, lådor och luckor obrukbara. Habo talar förstås om produkterna som ofta inte syns men som måste finnas i det funktionella hemmet. Gångjärn till exempel. Det är inte känt exakt när man började använda gångjärn men förändringen möjliggjorde helt nya konstruktioner för hållfastheten. Hos oss hittar du ett brett utbud av gångjärn för olika ändamål, för såväl utomhus- som för inomhusbruk. Allt från det lilla gångjärnet för skrinet till dörr- och fönstergångjärn och hakgångjärn som smyckar din grind.
  • Brett utbud av gångjärn för inomhus- och utomhusbruk
  • Funktionella och hållfasta konstruktioner
  • Estetiska lösningar som kompletterar din heminredning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Elzink


Läs mer
Varumärke Habo