HANDDUKSTORK FLEX I 560 MOMENTO II SVART PAX

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6116211
Flex I handdukstork från Pax i mattsvart utförande och med 560 mm långa armar. Armarna är individuellt svängbara och handdukstorken har även en Momento II™-timer med möjlighet till app-styrning.
Läs mer
Höjd:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

HANDDUKSTORK FLEX I 560 MOMENTO II SVART PAX

Flex I är en handdukstork med mycket goda torkegenskaper. Handduksorken har individuellt svängbara armar så du kan vrida dem som du vill. Antingen för att maximalt utnyttja torkmöjligheterna eller för att spara plats genom att fälla i in handdukstorken. De raka rören gör att du enkelt kan hänga upp och ta av dina handdukar.

Handdukstorken är tillverkad i lackat stål och kan monteras höger eller vänsterställd.

Flex I handdukstork levereras komplett med Momento II™-fäste för dolt el-montage placerat nedtill. Den inbyggda Momento II™-timern kan styras manuellt eller via app. I appen finns även fler funktioner, exempelvis kan du även ställa effekt och sätta scheman för när handdukstorken ska värma.

Läs mer
Varumärke Pax
Leverantörens artikelnummer 8754555

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En vattenburen handdukstork kopplas in på det befintliga vattensystemet för badrummets radiatorer, vilket är ett större ingrepp då väggen måste tas upp. Detta är det mest energisnåla alternativet men nackdelen är att handdukstorken inte blir varm på sommaren när elementen är avstängda. För att lösa detta kan du i stället införskaffa en tork som använder en kombination av el och vatten.