Elementskydd

Elementskydd är en snygg inredningsdetalj för att dölja element på ett elegant sätt. Hos oss på Byggmax hittar du elementskydd med olika designs och storlekar som passar de flesta hem och element.

Både tryggt och snyggt med elementskydd

Ett elementskydd döljer inte bara ett trist, dammigt element utan fulländar också inredningen. Dessutom ger elementskydd en trygghet, i och med att nyfikna barn och husdjur inte kan bränna sig på elementet. Du behöver inte oroa dig för att värmen inte kommer ut i rummet med elementskydd. De är nämligen noggrant utformade med genomsläppshål för att luften ska cirkulera fritt. Elementskydd är helt enkelt ett enkelt sätt att förhöja trivseln i hemmet utan att ge avkall på värmen.

Monterat eller fristående

Många elementskydd kan kompletteras med flera olika monteringsalternativ. Med hjälp av fottassar får du ett fristående elementskydd som du enkelt kan flytta på vid behov. Har du en vacker fönsterbräda finns det monteringssatser för ett fritt hängande elementskydd. Vi har även gavlar och ben att använda till elementskydden. Möjligheterna är många för att få en lösning med elementskydd som passar just ditt hem.

Köp elementskydd till bra pris hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av elementskydd. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller gör din beställning av elementskydd bekvämt här på vår hemsida.

filter-white Filtrera

4 träffar

Sortera på
Lundbergs
Finns i flera utföranden
Från 589  kr
Lundbergs
Finns i flera utföranden
Från 629  kr
Lundbergs
Finns i flera längder
Från 1 169  kr
Lundbergs
Finns i flera längder
Från 689  kr