SKAPA EN HÄRLIG JULSTÄMNING 

På Byggmax finns både inomhus och utomhusbelysning så du kan skapa en härlig julstämning hemma! Lys upp den mörka vintern med ljusslingor och ljusstakar. Vill du julpyssla har vi det perfekta gör-det-själv projektet bygg din egen adventsljusstake. Se även våra bästa julklappstips.

På Byggmax kan du köpa julgran billigt. I vårt sortiment finns rödgran, kungsgran och verklighetstrogna plastgranar. Välkommen in i butik eller handla enkelt online. God jul!

UTVALDA PRODUKTER

BLI INSPIRERAD AV ANDRAS DIY JULPYSSEL

HÅLL GRANEN GRÖN OCH GRANN HELA JULEN

Vad vore väl en jul utan en ståtlig julgran? Ta hand om den på rätt sätt och se fram emot en lång jul med din gröna vän, utan barr på golvet och i strumporna.

1. Låt granen sakta vänja sig vid inomhusvärmen, för att undvika temperaturchock och en gran som tappar barren. Bästa tiden att ta in din gran är när vädret är milt. Vid minusgrader behöver den tinas upp i ett svalt utrymme i runt ett dygn innan den kan tas in i värmen. En bra plats är exempelvis ett garage, förråd eller i farstun där det är några plusgrader.

2. Vattnas alltid granen vid plusgrader, även när den står utomhus. Ju högre temperatur desto mer vatten dricker den. En gran som torkar ut kommer snart att börja barra.

3. Gör en ny snittyta när det är dags att ta in granen för klädning, så får den bästa uppsugningsförmåga. Sätt direkt i rikligt med vatten.

4. Placera gärna på gott avstånd från varma element eller en het kamin, för att minska uttorkning. Ett tips är att spraya grenarna med vatten om luften känns torr.

5. Vattna ofta - gärna varje dag. De första dagarna kan en gran dricka flera liter. Vanligt vatten är det bästa för törstiga granar.

VÅRA BÄSTA JULKLAPPSTIPS

 1. Hultafors Ställbar Vinkelhake
  Hultafors Ställbar Vinkelhake
  Pris från
  329   kr /st
 2. Snickarbälte
  Nylon
  Snickarbälte
  Pris från
  149   kr /st
 3. Bitssats
  31st, Bältesclips
  Bitssats
  Pris från
  99 95 kr /st