Köksfläkt

Valet av köksfläkt spelar stor roll i hela kökets utseende och känsla. Ska det vara en liten, nästan osynlig, variant som bara gör ett bra jobb? Eller vill du ha en stor designad fläkt som tar mycket plats i det visuella rummet? Oavsett val har vi på Byggmax mängder av olika varianter att välja mellan.

Köksfläktar i olika modeller

En effektiv köksfläkt är ett måste för en lyckad matlagning, den håller ditt kök fräscht och ventilerat. Med en spisfläkt som gör sitt jobb kan du steka och koka hur mycket du vill, matos kommer inte stå i vägen. I vårt sortiment hittar du allt från vägghängd fläkt, utdragbar fläkt, kolfilterfläkt, inbyggnadsfläkt och takfläkt, något för alla kök och behov. Du kan även välja mellan olika färger, vare sig du önskar en mer traditionell rostfri köksfläkt, en stilren köksfläkt i vitt eller en svart köksfläkt som sticker ut så finns det hos oss på Byggmax. Vi har något för alla smaker.

Hur placeras en köksfläkt?

Beroende på kökets storlek varierar såklart valet av fläkt till köket. Vid mindre utrymme kan utdragbara och integrerade köksfläktar byggas in och gömmas i t.ex. ett köksskåp medan en vägghängd köksfläkt är som gjord för att synas på sin plats ovanför spishällen. Vid större kök där spis och ugn installeras i en köksö kan en takintegrerad köksfläkt vara ett alternativ.

Installera köksfläkt

En köksfläkt är ett måste i ett modernt hem. Det finns några olika typer av system för köksfläktar och de förutsättningar som ditt hus har styr vilken typ du bör välja. I vår guide installera köksfläkt berättar vi mer om allt från skillnader mellan olika köksfläktar till placering, inköp och framtida underhåll. 

Köp spisfläkt hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment inom spis och fläkt samt de spisfläktar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka olika modeller av fläktar till kök som vi kan erbjuda.

Läs mer
Filtrera

105 träffar

Sortera på
Cylinda
Finns i flera utföranden
Cylinda
Finns i flera färger
Cylinda
Finns i flera färger
Cylinda
Vit, 598mm, underbyggd
2 395  kr
Bosch
Serie | 4, 53 cm, silvermetallic
Siemens
iQ300, 60cm, silver metallic
Cylinda
Vit, 698mm, underbyggd
Bosch
Serie | 4, 60cm, rostfritt stål
2 389  kr
Bosch
Vit, underbyggd
Cylinda
Rostfri, 70 cm, väggmontering
Cylinda
Finns i flera färger
Bosch
Rostfri, vägghängd
Bosch
Serie | 4, 60cm, silver metallic
Siemens
iQ100, Kapacitet 350 m3/h
Cylinda
Finns i flera färger
Från 6 900  kr
Cylinda
Vit, 598mm, underbyggd
4 499  kr
Bosch
Serie | 2, 60cm
Siemens
iQ300, 90 cm, kapacitet 710 m³/h
Bosch
Svart, vägghängd
Cylinda
Vit, 59,8cm
2 885  kr
Siemens
iQ300, 60cm, silver metallic
Cylinda
Vit, 60 cm, easy clean, väggmontering
Siemens
iQ100, 60cm, silver metallic
Cylinda
Finns i flera storlekar
Från 4 395  kr