KOMPLETT KÖK EBBA

ART.NR: 673193
Moderna kök från Semi Line serien som skapar plats för förvaring med en snygg design. Praktiska besticklådor och skåp för förvaring av dina köksredskap.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KOMPLETT KÖK EBBA

Moderna kök från Semi Line serien som skapar plats för förvaring med en snygg design. Praktiska besticklådor och skåp för förvaring av dina köksredskap. Ebba, 240 cm bred är den optimala uppsättningen som fungerar såväl i litet eller i större kök där möjlighet till expansion finns.

Färgkombinationen av ek och vit glans ger ett ljust intryck med en bit av den skandinaviska tonen. Med handtag i ek kan du enkelt öppna dina lådor och skåp.

Hushållsapparater, bänkskiva och tillbehör ingår inte i uppsättningarna.

Specifikationer

Djupet på de nedre skåpen: 46-49,5 cm
Djupet på de övre skåpen: 30 cm
Material: möbelplatta / laminerad platta
Höjd på nedre skåp: 82 cm
Höjd på övre skåp: 35,8 cm
Läs mer
Varumärke Black Red White

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En central punkt i köket är diskhon och blandaren som bidrar till kökets estetiska uttryck. Förutom design finns även en del praktiska aspekter att ta hänsyn till. Det tål att funderas lite extra på vilka val du vill göra. Det finns många varianter att välja mellan och när du väl bestämt dig, så är det bara att följa vår guide för att få ett snyggt och bra resultat.
  • En av de allra viktigaste ytorna i ett kök är bänkskivan, inte minst för att den används dagligen, den sätter även stor prägel på kökets karaktär. Vill du förnya köket kan det räcka med att byta ut din bänkskiva för att köket ska kännas nytt och fräscht igen. Arbetet klarar du lätt på egen hand med hjälp av den här guiden och några få verktyg.
  • Ljuvliga dofter från spisen från all god matlagning. Men matos eller ånga som sprider sig i huset vill du nog helst vara utan. En köksfläkt är därför ett måste i ett modernt hem som effektivt tar hand om detta och hjälper i vissa fall även till med luftombytet i huset. Det finns några olika typer av system för köksfläktar och de förutsättningar som ditt hus har styr vilken typ du bör välja. Här berättar vi mer.
  • Att ansluta en diskmaskin är ett perfekt jobb för gör-det-självaren. Det behöver inte vara så svårt eller krångligt som du först kan tro. Ska du byta är det egentligen bara att lossa den gamla och stoppa dit den nya. Nyinstallation av en diskmaskin är oftast inga bekymmer det heller eftersom många kök redan är förberedda för diskmaskin.
  • Köket kallas ofta för hemmets hjärta och det med all rätt.  Det är den naturliga platsen där alla samlas – på till vardags och fest. Givetvis måste köket vara funktionellt och erbjuda bra förvaring för alla dina köksprylar. Det ställer krav på planeringen av köksinredningen. Välj sedan de luckor och den bänkskiva du önskar och efter lite montering har du ditt drömkök på plats. Här är guiden hur bygger ett kök du trivs i.