KOMPOSTAKTIVATOR BIOLAN

ART.NR: 6333503
Biolan Kompostaktivator är ett komposteringsämne av naturråämnen.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KOMPOSTAKTIVATOR BIOLAN

Biolan Kompostaktivator är ett komposteringsämne av naturråämnen. Den påskyndar förmultningen av hushålls- och trädgårdsavfall till näringsrik kompostmylla. Kompostaktivatorns effekt grundar sig på näringsämnena den innehåller. Det lönar sig att alltid använda kompostaktivator då man anlägger en kompost.

Kompostaktivator gör komposteringen effektivare speciellt då, när man komposterar material med lågt näringsinnehåll, som t.ex. torrt trädgårdsavfall. Kompostaktivator är drygt; förpackningen om 6 liter räcker till kompostering av mer än 1000 liter avfall.

Näringsämnena i Kompostaktivatorn gör den mogna kompostmyllan bördigare.
Läs mer
Varumärke Biolan
Leverantörens artikelnummer 70535051

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det finns många fördelar med att kompostera – inte minst då det ger en naturlig plats för både matavfall och trädgårdsavfall, utan dessutom utmärkt jord att odla med när avfallet brutits ner. I den här guiden hjälper vi dig att lyckas med din kompostering och visar hur du anlägger en bokashi-kompost.
  • Om du har en tomt är det oundvikligt med trädgårdsavfall. En kompost ger dig både näringsrik jord och ett ställe att placera avfallet. Oavsett om du bor i ett radhus med en mindre trädgård eller på landet med trädgård så långt ögat kan nå kommer du att tacka dig själv om du skaffar en kompost. Vi visar våra bästa tips för ett lyckat kompostbygge.