Laminatgolv Montmelo Oak Silver 8mm

8x244x1380, 2,694 m2/pkt, AC5/32, klickgolv 5G, MyFloor Cottage
Artikelnummer: 651742
Vikt: 14.81
Laminat Montmelo Oak Silver har en tjocklek på 8 mm.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
2-5 vardagar
169   kr /m2
st
Laminatgolv Montmelo Oak Silver 8mm
Laminat Montmelo Oak Silver har en tjocklek på 8 mm. Golvet är mycket motståndskraftig mot slitage, ljus och fläckar. Laminat Montmelo Oak Silver är ett rustikt och hemtrevligt golv med vita tvättade plankor. Golvet har ett modernt och autentiskt utseende som passar perfekt till de moderna interiörerna. Golvet är gjort av naturliga och återvinningsbara råvaror. Golvet är mycket enkelt att lägga och dessutom kan det lätt plockas upp och på nytt läggas i en annan lokal.

Tålighetsklass

Laminatgolvet har AC-klass 5, vilken är den högsta klassningen. Golvet är oerhört slitstarkt och är tåligt nog för utrymmen som till exempel större kontor, butik och klassrum. AC står för Abrasion class där europeiska tillverkare klassificerar laminatgolv efter användningsområden. Resultatet baseras på golvets tålighet gällande bland annat slitage, slag, fläckar och värme.

Snabbare och enklare med 5G Klick-system

5G är ett låssystem för klick-golv från svenska Välinge. Att lägga klickgolv går snabbt och är lätt att göra själv utan att några specialverktyg behövs. Du lägger ihop spåren i golvskivorna och klickar ihop dem. Golvet kan läggas direkt på ditt befintliga golv och behöver inte limmas. Rekommenderat är att använda golvunderlägg.

Golvvärme

Golvvärme kan läggas under golvet, el- som vattenburen. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.
Snabba fakta
Varumärke MyFloor