Landmann

Grillar från Landmann köper du på Byggmax. Vi erbjuder mängder av produkter från Landmann. På Byggmax hittar du Landmann kolgrillar, gasolgrillar, utekök, skuddhuvar och andra grilltillbehör. Att grilla tillsammans med vänner och familj kan vara de finaste stunderna på hela sommaren och inte minst bidra till de allra störta smakupplevelserna. Med rätt grill och tillbehör blir grillningen ännu roligare och enklare.

 

Gasolgrillar

När du väljer vilken grill du ska ha ska du först fundera på om du vill ha en gasolgrill eller kolgrill. Om du väljer en gasolgrill från Landmann får du en grill lättstartad och är enkel att manövrera vad gäller temperatur. Om du har nära till grannar eller andra som kanske skulle störa sig på kolgrillens rök kan en gasolgrill från Landmann vara ett bra alternativ.

 

Kolgrillar

För den som är ute efter den riktigt klassiska grillade smaken är en kolgrill det bästa alternativet. På Byggmax hittar du både riktigt rejäla kolgrillar och de lite mindre varianterna som till exempel en klassisk klotgrill. Oavsett vad som passar dig bäst hittar du det på Byggmax.

 

Handla Landmann på Byggmax

Hos oss hittar du ett stort urval av grillar och grilltillbehör från landmann till ett riktigt bra pris. Beställ från oss online eller besök en av våra butiker. Alltid stort utbud, snabb leverans & oslagbara priser!

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.