LED-belysning för Trapp Sydney Dolle

Användning inomhus
ART.NR: 687193992
Trappan SYDNEY kan kombineras med trappbelysning med justerbart LED-ljus.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

LED-belysning för Trapp Sydney Dolle

Trappan SYDNEY kan kombineras med trappbelysning med justerbart LED-ljus. Ljuset ger trappan ett modernt och unikt utseende samtidigt som det ökar säkerheten i trappan.

DOLLE SYDNEY imponerar med en mittkonstruktion och integrerad LED-belysning (finns som tillval). Trappan kombinerar användarvänlighet, design och extra belysning på samma gång. LED-ljuset kan dimras efter behov och ger ett behagligt, varmt och diskret ljus, som du fritt kan anpassa efter stämningen i rummet. En trådlös fjärrkontroll medföljer till LED-belysningen. Om ytterligare fjärrkontroll (trådlös) behövs kan den köpas som tillval. Till exempel om det behövs en fjärrkontroll på både övervåningen och nedervåningen. Tillval: upp till 8 fjärrkontroller för att styra LED-ljuset. Kvaliteten på vårt LED-ljus är mycket hög (300 LED/meter), och ger ett varmt och jämnt ljus från toppen till botten av trappan, så du får ett elegant ljus i hela trappan. LED-belysningen har ett varmvitt ljus: 3100 K, förbrukar 68kWh/1000h och är CE-märkt.

Gör-det-själv LED-belysning till din trappa i toppkvalitet
Det är enkelt att integrera och montera LED-ljuset själv. LED-ljuset placeras enligt medföljande monteringsanvisningar. Sladden till LED-lampan är 3,45 m och passar en SYDNEY-trappa med 13 trappsteg. Om din SYDNEY-trappa har färre steg, klipps LED-sladden helt enkelt av så att den passar en trappa med 11 eller 12 steg. Längst upp på trappan finns ett litet utrymme där strömförsörjning och dimmer är placerade. Härifrån kommer nätsladden (230 V och 1,5 m lång). Det går att integrera LED-ljuset utan synliga sladdar om det finns ett eluttag längst upp i trappan. Speciellt för nybyggda hus går det att ha ett eluttag högst upp i trappan. Se fler installationsalternativ i trappans monteringsanvisning. Två täckskenor medföljer trappan. Trappan levereras med två täckskenor för mittlinjen i mittkonstruktionen där LED-belysningen ska placeras. Den ena täckskenan är matt, transparent och passar till LED-ljuset, och om du inte väljer LED-ljus, använder du aluminiumskenan som matchar färgen på trappan för att säkerställa en bra finish. Tips: Vi rekommenderar att du installerar LED-ljuset från början när du monterar trappan, för om du bestämmer dig senare är det lite mer krävande att installera LED-ljuset.

Specifikation
  • Hur man använder: Användning inomhus
  • Produktens vikt: 0,50 kg
  • Lämplig för: SYDNEY


Läs mer
Varumärke Dolle