Parkettgolv Ek 1-stav White Truffle 180mm Barlinek

Klickgolv 5Gc, mattlackad, 14x180x2200 mm, 2,77 m2/pkt
ART.NR: 134101
Ett fräscht och ljust parkettgolv från Barlinek i tålig ek med en mattlackad yta.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Parkettgolv Ek 1-stav White Truffle 180mm Barlinek

Parkettgolv Ek 1-stav White Truffle är ett populärt, mattlackat parkettgolv tillverkat i tålig ek. White Truffle är ett 1-stavsgolv, dvs. ett golv där respektive planka är gjord av en enda trästock. Plankstrukturen får golvet att se mer enhetligt och flytande ut samtidigt som det bringar en exklusiv känsla till utrymmena det läggs i.

Sortering

Träråvaran i White Truffle tillåts ha en varierande ådring vilket innebär ett levande utseende med naturliga färger och nyanser. Både små och medelstora kvistar får förekomma i golvet.
Detta golv ingår i Barlineks Family-sortering. Family är en samling 1-stavsgolv, dvs. plankgolv, av ek. Golven i Family-sorteringen tillåts innehålla en viss nivå av färgvariationer i träet samtidigt som lagningar får förekomma i mindre utsträckning som konsekvens av sprickor eller kvistar.

Snabbare och enklare med 5GC

White Truffle läggs enkelt och limfritt tack vare sitt låssystem 5GC. Läggningsanvisning tillkommer i varje paket. Golvet kan även limmas till sitt undergolv så länge undergolvet i sin tur lagts enligt rekommenderade anvisningar.

Golvvärme

Golvet kan monteras på golvvärmesystem oavsett elektrisk eller vattenburen golvvärme. Värmen under golvet värmer inte bara kalla fötter under vintern utan bidrar även till att sänka uppvärmningskostnaden på hela bostaden.

Lack och slipning

White Truffle är uppbyggt av flera lager UV-härdad lack som gör parkettgolvet lättskött samt skyddar det mot smuts och repor. Golvet är laserat på ytan (ej genomfärgat) med ett avslutande lager mattlack.
Slitskiktetns tjocklek: 2,5 mm
Lackens slitstyrka: > 3000 varv (Tabertest med fallande sand)
Slipning: Slitskikten kan slipas 1-2 gånger beroende på golvets slitage och möjliga skador. Slipningen bör utföras av fackman. Tänk på att golvet inte är genomfärgat.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 134101
Garantitid 20 år
Varumärke Barlinek