Rumsgivare RMU 40 Nibe

Till NIBE F750, F1145, F1245
ART.NR: 641124
Med RMU 40 kan du styra och övervaka din Nibe värmepump från ett annat rum i huset.
Läs mer
st
Saldo i butik Stockholm-Bromma
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Rumsgivare RMU 40 Nibe

Med RMU 40 kan du styra och övervaka din Nibe värmepump (Nibe F370/F470/F750/F1145/F1245/F1345och VVM500) från ett annat rum i huset. RMU 40 innehåller en rumsgivare med samma funktion som den som följer med värmepumpen (BT50). Detta ger möjlighet att välja vilken rumsgivare värmepumpen ska använda för visning och eventuell reglering av rumstemperaturen.

Montering

Montera antingen RMU 40 i en ledig apparatdosa eller på den medföljande plastdistansen. Om du vill använda rumsgivaren i RMU 40 är placeringen av rumsenheten viktig. Den ska då monteras på en neutral plats där inställd temperatur önskas. Lämplig plats är exempelvis en fri innervägg i hall ca. 1,5 m över golv. Det är viktigt att givaren inte hindras från att mäta korrekt rumstemperatur, exempelvis genom placering i nisch, mellan hyllor, bakom gardin, ovanför eller nära värmekälla, i drag från ytterdörr eller i direkt solljus.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 6246697
Varumärke Nibe

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För oss är det sedan länge en självklarhet med varmvatten i kranen, men för detta krävs trots allt något som värmer vårt vatten. Om beredaren är för liten eller går sönder så tar varmvattnet slut. Se därför till att välja en lagom stor varmvattenberedare som klarar familjens behov. Här nedan så visar vi hur du installerar den rätt, så att du slipper kallduschar.