Staket Smögen Jabo

Vit, 180x80
ART.NR: 6910073
Hos oss hittar du grindar och staket i alla möjliga typer av utföranden. Vad passar ditt hus bäst? Klassiskt, antikt, eller trendigt? Du kommer garanterat att hitta den stil som framhäver och ramar in din tomt på allra bästa sätt.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Staket Smögen Jabo

Hos oss hittar du grindar och staket i alla möjliga typer av utföranden. Du kommer garanterat att hitta den stil som framhäver och ramar in din tomt på allra bästa sätt.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 3416

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Definitionen för ett plank är att konstruktionen är tät och fungerar då som insyns- och vindskydd. Den täckande delen är oftast av trä men kan också vara av segelduk eller glas.
  • Funderar du på att måla ditt nya staket eller är det dags att måla om ditt befintliga? Det finns några bra saker att tänka på beroende om staketet är byggt med tryckimpregnerat eller obehandlat virke samt om det tidigare varit målat. Vi visar hur du lyckas med att få ett snyggt och hållbart resultat, vilket är viktigt med tanke på hur utsatt ett staket är.
  • Hur praktiskt det än är att låta soptunnorna stå längs vägen, så gör det inte intrycket av huset bättre direkt. Dessutom är det lätt att de blåser omkull under höstens stormar och skapar merjobb för dig. En lätt lösning är därför att bygga ett snyggt soptunnestaket som matchar huset och skapar ordning på din sophantering genom att kärlen får ett eget hem.