Svetsgångjärn 4200 Obehandlad 2-pack Habo

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687255653
Dessa svetsgångjärn är gjorda av obehandlat stål av hög kvalitet, vilket garanterar en lång livslängd och pålitlighet. Varje gångjärn är förstärkt med en mässingring som tillför både estetik och funktionell styrka.
Läs mer
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Svetsgångjärn 4200 Obehandlad 2-pack Habo

Dessa svetsgångjärn är gjorda av obehandlat stål av hög kvalitet, vilket garanterar en lång livslängd och pålitlighet. Varje gångjärn är förstärkt med en mässingring som tillför både estetik och funktionell styrka. I paketet ingår 2 stycken, vilket gör det till ett utmärkt val för alla typer av svetsprojekt där robusta gångjärn är en nödvändighet.

  • Tillverkat av obehandlat stål
  • Inkluderar mässingring för extra hållbarhet
  • 2 st per förpackning


Högkvalitativa Gångjärn för Alla Ändamål
Snygga dörr- och fönsterhandtag, knoppar och lådhandtag i all ära men utan de grundläggande funktionella produkterna blir dina dörrar, fönster, portar, lådor och luckor obrukbara. Habo talar förstås om produkterna som ofta inte syns men som måste finnas i det funktionella hemmet. Gångjärn till exempel. Det är inte känt exakt när man började använda gångjärn men förändringen möjliggjorde helt nya konstruktioner för hållfastheten. Hos oss hittar du ett brett utbud av gångjärn för olika ändamål, för såväl utomhus- som för inomhusbruk. Allt från det lilla gångjärnet för skrinet till dörr- och fönstergångjärn och hakgångjärn som smyckar din grind.
  • Brett utbud av gångjärn för inomhus- och utomhusbruk
  • Funktionella och hållfasta konstruktioner
  • Estetiska lösningar som kompletterar din heminredning


Specifikationer
  • Ytbehandling: Obehandlad


Läs mer
Varumärke Habo