Tak

Tak från Byggmax snabbt, enkelt och till ett bra pris. Taket skyddar ditt hus från regn och väta och det hjälper även till att hålla värmen, vilket är viktigt i vårt svenska klimat. På Byggmax hittar du allt inom tak och takrenovering, för både dig som är hemmafixare och proffs. Välkommen till oss! Vi hjälper dig steg för steg att uppfylla din byggdröm!


Vi hjälper dig underhålla taket

Även om det kan regna och ruska året runt i vårt avlånga land är det ändå viktigt att du håller ditt tak rent. Det bästa du kan göra för att hålla ditt tak i gott skick är att använda en högtryckstvätt. På Byggmax har vi högtryckstvättar i alla prisklasser, från den smidiga lite mindre till högtryckstvätten för gör-det-självaren till proffsvarianten för den som kräver högre prestanda. För att komma upp på taket är det värt att investera i en bra stege. Vi har perfekta utskjutbara stegar som varje villaägare behöver. Hos oss hittar du även allt inom takrenovering, från underlagspapp till stuprör. Vi har flera sorters plåttak: korrugerad plåt och takplåt som efterliknar takpannor. Självklart har vi även ett stort sortiment av takavvattning!


Vi hjälper dig att fixa drömtaket

I vårt stora sortiment på Byggmax hittar du flera olika nockpannor och takplattor i flera nyanser – allt för att du ska kunna skapa ett snyggt och klassiskt tegeltak. Men våra takpannor är inte bara vackra att se på, de är även mycket slitstarka och håller för de flesta påfrestningar under många år. Våra fint kupade tegeltakpannor är både genomfärgade och ytbehandlade för att klara väder och vind utan att bli slitna och tråkiga. Det är ändå bra att besiktiga ditt tak med jämna mellanrum, kika in på vår hemsidan här att ladda ner fler skötselråd. För att vattenavrinningen ska funka fint är det också viktigt att du har en bra takkupa.


Inspireras av oss när du lägger tak

Att lägga tegeltak behöver inte vara svårt. Med Byggmax är det tvärtom både enkelt och roligt att fixa taket du alltid drömt om. Låt dig inspireras av våra informativa instruktionsfilmer och ritningar som du hittar lätt här hos oss. Vi visar dig precis hur du ska montera för att ditt tak ska hålla sig vackert i flera år. I första steget går vi noga igenom hur du spikar råspont direkt på takstolar. Vill du montera kanalplaststak på ditt uterum har vi skivor för det också. Men som vi alla vet så är det även insidan som räknas, så vi hjälper dig givetvis också med innertaket. Våra skivor i takgips passar utmärkt till brandisolering, eftersom de har kristalliserat vatten i gipskärnan.


Välkomen till Byggmax!

Hos Byggmax hittar du allt du behöver till ett billigt pris när du vill lägga eller renovera ditt tak. Vi har alltid snabb leverans på alla varor i vårt extra stora sortiment online. Välkommen - vi hjälper dig att förverkliga drömmen. Köp billigt tak hos Byggmax!

 1. Underlagspapp 221
  YAP 2200, 15x0,67m, frilagd kant
  Underlagspapp 221
  Pris från
  269   kr /st
 2. Asfaltprimer
  5L
  Asfaltprimer
  Pris från
  229   kr /st
 3. Nockplatta
  0,33x1,0m, 3-delad
  Nockplatta
  Pris från
  39 95 kr /st
 4. Onduline Nock
  Svart
  Onduline Nock
  Pris från
  99   kr /st
 5. Ytpapp Glaciär 3 Kristallsvart
  SEP 4100, 3 grader, självhäftande, 7x1m, svart
  Ytpapp Glaciär 3 Kristallsvart
  Pris från
  499   kr /st
 6. Takavvattning Pontus
  Passar till förråd Pontus
  -15% Tom 10/05
  Takavvattning Pontus
  Org. pris 4295   kr Du sparar 644   kr Extrapris 3650   kr /st
 7. Fotplåt
  0,5 mm
  Fotplåt
  Pris från
  109   kr /st
 8. Plåtsax höger
  Plåtsax höger
  Pris från
  89 95 kr /st
 9. Underlagspapp 122
  YAM 2000, 10x0,7m
  Underlagspapp 122
  Pris från
  125   kr /st
 10. Entrétak 2000x1000mm Jabo
  Silver/klarglas
  Entrétak 2000x1000mm Jabo
  4715   kr /st
 11. Takfotsgaller TJB
  Svart, 1m
  Takfotsgaller TJB
  34 95 kr /st
 12. Entrétak Rio 1000 Canopy Superproof
  1000x600x280mm
  Entrétak Rio 1000 Canopy Superproof
  519   kr /st