Entrétak

Entrétak från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Är tak till entré något du är på jakt efter? Då har du kommit rätt. Byggmax har det du letar efter.

Nytt entrétak till ditt hus
Ett nytt entrétak till ditt hus kan förändra utseendet på huset på ett väldigt enkelt sätt. Det finns så många olika dörrtak att välja på att du kommer att hitta ett tak som passar just din smak. Det finns tak i olika material och med olika utseenden beroende på vilket behov just du har. Med en enkel montering kan du skydda framsidan på ditt hus snabbt och enkelt samtidigt som du ger ditt hus ett nytt utseende. Du får monteringsanvisningar med ditt nya tak så att du kan sätta upp det utan problem.

Skydda ditt hus
För att se till att ditt hus fortsätter att vara i gott skick, kan ett entrétak vara svaret. Dörrar som sitter utomhus utsätts för många prövningar. Med en enkel montering kan du se till att framsidan på huset är skyddad mot regn, sol, vind och annan nederbörd. Om du bortser från det praktiska kan du även se till att ditt hus får ett nytt utseende på ett mycket enkelt sätt genom att sätta upp ett tak i din smak. Taken levereras med kompletta monteringsanvisningar så du behöver endast ha borrmaskin, vattenpass och stjärnskruvmejsel till de allra flesta av våra tak. För att rengöra taken behöver du bara ha en mjuk trasa och handdiskmedel. Enklare än så blir det inte.

Köp allt till ditt entrétak från Byggmax
Entrétak är svaret om du letar efter något som skyddar ditt hus samtidigt som det är snyggt att se på.

Entrétak från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Är tak till entré något du är på jakt efter? Då har du kommit rätt. Byggmax har det du letar efter.

Nytt entrétak eller skärmtak till din entré

Ett nytt entrétak eller skärmtak till din entré kan förändra utseendet på huset på ett väldigt enkelt sätt. Det finns så många olika dörrtak att välja på att du kommer att hitta ett tak som passar just din smak. Det finns tak i olika material och med olika utseenden beroende på vilket behov just du har. Med en enkel montering kan du skydda framsidan på ditt hus snabbt och enkelt samtidigt som du ger ditt hus ett nytt utseende. Du får monteringsanvisningar med ditt nya tak så att du kan sätta upp det utan problem.

Skydda ditt hus med entrétak eller skärmtak

För att se till att ditt hus fortsätter att vara i gott skick, kan ett entrétak eller skärmtak vara svaret. Dörrar som sitter utomhus utsätts för många prövningar. Med en enkel montering kan du se till att framsidan på huset är skyddad mot regn, sol, vind och annan nederbörd. Om du bortser från det praktiska kan du även se till att ditt hus får ett nytt utseende på ett mycket enkelt sätt genom att sätta upp ett tak i din smak. Taken levereras med kompletta monteringsanvisningar så du behöver endast ha borrmaskin, vattenpass och stjärnskruvmejsel till de allra flesta av våra tak. För att rengöra taken behöver du bara ha en mjuk trasa och handdiskmedel. Enklare än så blir det inte.

Köp allt till ditt entrétak från Byggmax

Entrétak är svaret om du letar efter något som skyddar ditt hus samtidigt som det är snyggt att se på. Välkommen till en av våra butiker eller handla hos oss online - smidigt, snabbt och alltid till bästa pris!

Produkt 1-24 av 73

 1. Entrétak Rio 1000 Canopy Superproof
  1000x600x280mm
  Entrétak Rio 1000 Canopy Superproof
  519   kr /st
 2. Skärmtak Front Jabo
  Obehandlad
  Skärmtak Front Jabo
  1655   kr /st
 3. Entretak justerbart 1500 JABO
  150x91cm
  Entretak justerbart 1500 JABO
  3685   kr /st
 4. Entrétak VEGA 2000 Palram
  Vägghöjd: 252,5-261 cm
  Entrétak VEGA 2000 Palram
  7999   kr /st
 5. Entretak A1200 JABO
  120x100cm
  Entretak A1200 JABO
  2625   kr /st
 6. LED-lampa Entrétak Superproof
  500 x 30 x 20 mm
  LED-lampa Entrétak Superproof
  529   kr /st
 7. Entrétak Block BS 160 gop
  1600x900x145
  Entrétak Block BS 160 gop
  10995   kr /st
 8. Vindskydd Block BS 220 gop
  2200x900x145
  Vindskydd Block BS 220 gop
  12495   kr /st
 9. Entrétak Madrid rostfritt stål Superproof
  1400x880x240 mm (monteringshöjd över dörr)
  Entrétak Madrid rostfritt stål Superproof
  1769   kr /st

Produkt 1-24 av 73