Tapet Metropolitan Stories III Non Woven Medaljong B1 Travel Vienna Damask SD AS Creation

Finns i flera färger
ART.NR: 687243428
Sex stora europeiska städer - var och en unik. Sex varumärkeskaraktärer - var och en med sin egen individuella historia. Alla kopplade till varandra med en exklusiv stil, känsla för design och autentiska sätt att se på livet och hur de vill leva. En förebild och samtidigt en bästa vän.Metropolitan Stories IIIMetropolitan Stories – Travel Styles - En drömresa börjar. Nya länder, nya städer, nya kulturer – vi upptäcker världen på ett helt nytt sätt med fem karismatiska resenärer och ett öga för extraordinära inredningsstilar. Kollektionen bjuder på mönster och färger inspirerade av Bali, Miami, Dubai, Wien och Stockholm. Här finns något för alla, allt från stilrena blad, eleganta medaljonger, exotiska växter till moderna grafiska mönster. Tredje upplagan av vår storsäljare Metropolitan Stories innehåller även trendiga och prisvärda digitaltapeter.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Tapet Metropolitan Stories III Non Woven Medaljong B1 Travel Vienna Damask SD AS Creation

Metropolitan Stories
Sex stora europeiska städer - var och en unik. Sex varumärkeskaraktärer - var och en med sin egen individuella historia. Alla kopplade till varandra med en exklusiv stil, känsla för design och autentiska sätt att se på livet och hur de vill leva. En förebild och samtidigt en bästa vän.

Metropolitan Stories III
Metropolitan Stories – Travel Styles - En drömresa börjar. Nya länder, nya städer, nya kulturer – vi upptäcker världen på ett helt nytt sätt med fem karismatiska resenärer och ett öga för extraordinära inredningsstilar. Kollektionen bjuder på mönster och färger inspirerade av Bali, Miami, Dubai, Wien och Stockholm. Här finns något för alla, allt från stilrena blad, eleganta medaljonger, exotiska växter till moderna grafiska mönster. Tredje upplagan av vår storsäljare Metropolitan Stories innehåller även trendiga och prisvärda digitaltapeter.

Läs mer
Varumärke AS Creation