Tapet Midnight Rose Giant Art W+G

ART.NR: 6632204
Fondtapet Midnight Rose med högupplöst bild i bra kvalitet som levereras i en enda stor våd och därför även fungerar som en XXL-poster.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Tapet Midnight Rose Giant Art W+G

Fondtapet Midnight Rose med högupplöst bild i bra kvalitet som levereras i en enda stor våd och därför även fungerar som en XXL-poster. Fondtapeten kan antingen sättas upp med vanligt tapetklister direkt på väggen eller för att skapa en extra hög finish monteras och ramas in av dig eller en specialist, till exempel på MDF-skiva eller bakom glas. När tapeten kombineras med en passande väggfärg så skapar dessa tillsammans ett väldigt modernt intryck. I det stora sortimentet av fondtapeter av märket Idealdecor från tillverkaren W+G finns många fina motiv att välja bland och riktigt bra priser.

Eftersom tapeten kommer i ett enda stycke krävs ingen överlappning av våder, vilket kraftigt underlättar uppsättningen. Vi rekommenderar att du köper till tapetklister för papperstapet. Fondtapeten är en papperstapet av bra kvalitet (115g/ m2) med ett högupplöst och noga utvalt motiv. Tapeten är 100 % återvinningsbar, innehåller inga gifter eller miljöfarliga ämnen och självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

Specfikationer

Fondtapet/ XXL-poster 175 x 115 cm
Högupplöst bild av mycket god kvalitet
Enkel montering med hela motivet som en enda våd
Extremt prisvärd
Innehåller inga farliga ämnen
100% återvinningsbar
Tillverkad inom EU
Läs mer
Varumärke W+G
Leverantörens artikelnummer 637