Teleskåpsåg 60V Greenworks

60V
ART.NR: 687206552
Greenworks GD60PS25 60V stolpsåg har en kompakt och robust design, men ändå ett stort arbetsområde på upp till 3m tack vare ett förlängt 3-delat skaft. Det avancerade 60V litiumjonbatteriet är fullt utbytbart med alla andra 60V-verktyg i serien.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Teleskåpsåg 60V Greenworks

Greenworks GD60PS25 60V stolpsåg har en kompakt och robust design, men ändå ett stort arbetsområde på upp till 3m tack vare ett förlängt 3-delat skaft. Det avancerade 60V litiumjonbatteriet är fullt utbytbart med alla andra 60V-verktyg i serien. Den kombinerar stor kraft med bra körtid för att ge dig samma resultat som en bensindriven produkt utan buller, ångor och spill, och eftersom den är batteridriven startar den första gången – du behöver inte dra i en startsnöre. Den här stolpsågen når högt in i träd och buskar och hjälper dig att upprätthålla en attraktiv, säker och hälsosam trädgård. Du kan använda befintliga batterier och laddare du har från dina andra Greenworks 60V-verktyg, eller så kan du köpa batterierna och laddarna separat.

Greenworks GD60PS är en sladdlös grensåg med en kraftfull borstlös motor och en stor arbetsräckvidd på upp till 4 meter. Den drivs med ett avancerat 60V-batteri som kan användas med alla andra 60V-verktyg.

60V grensåg – Upp till 4 meters arbetsräckvidd
Greenworks GD60PS är en kraftfull grensåg utformad för grenbeskärning på hög höjd tack vare sin förlängda räckvidd. Grensågen drivs med ett avancerat 60V-litiumjonbatteri och ger hög prestanda och långa körtider, vilket innebär att den är ett klart alternativ till bensindrivna motsvarigheter – dock utan avgaser, vibrationer och buller. Med en svärdlängd på 25 cm, en kedjehastighet på 10,5m/s och ett 2,8 m långt 3-delat skaft, har trädbeskärning på olika höjder i trädgården aldrig varit lättare.

Kraftfull och effektiv
En batterieffekt på 60V innebär exceptionell prestanda och den borstlösa motorn garanterar lång livslängd och längre körtider jämfört med borstade motorer. Batteriet ingår i Greenworks 60V-familjen och kan därmed användas med en rad olika verktyg, från gräsklippare, häcksaxar och till och med eldrivna skottkärror.

Arbeta på olika höjder
Greenworks GD60PS har ett delbart skaft vilket gör grensågen lätt att flytta runt i trädgården. Det 3-delade skaftet har en maximal längd på 2,8 m vilket innebär att man kommer åt grenar på upp till 4 meters höjd. Dessutom underlättar det förvaring av verktyget i garage eller trädgård.

Snabb och effektiv beskärning
GD60PS har en svärdlängd på 25 cm och ett inbyggt automatiskt oljesystem. En hög kedjehastighet på 10,5m/s innebär snabb och effektiv beskärning av nästan alla grenar på vilken höjd som helst.

Fördelar
 • Tålig och effektiv Digipro borstlös motor
 • Upp till max. 4 m arbetsräckvidd
 • Lätt att förflytta tack vare det delbara skaftet
 • Arbeta på olika nivåer med förlängningarna
 • Bensinprestanda
 • Inga avgaser
 • Tyst drift och låg vibrationsnivå
 • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
 • Lägre drifts- och underhållskostnader än bensindrivna motsvarigheter
 • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
 • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Köpa såg? Satsa på en batteridriven modell!
Batteridrivna trädgårdsverktyg har blivit allt mer populära på senare år, vilket kanske inte är särskilt konstigt. Nu slipper både du och miljön påverkas av otrevliga utsläpp samtidigt som dina (och grannarnas) öron bugar och bockar för den betydligt tystare driften. På Greenworks hittar du flera batteridrivna sågar som du kan använda för att röja upp i trädgården på olika sätt. Trimma, såga, finputsa och kapa växtligheten i trädgården till perfektion!

Köpa såg? Satsa på en batteridriven modell!
Uppfarten till huset omges av flera poppelträd. Trädgården pryds i sin tur av flera vackra äppelträd och runt huset finns flera grova buskar. Vid allén behöver i så fall grenar och kvistar klippas årligen, och äppelträden behöver beskäras regelbundet. För att ge trädgården den där perfekta looken måste även buskarna kapas och trimmas. Allt detta och mycket mer kan du lösa genom att köpa såg från Greenworks! Här hittar du både motorsågar och grensågar som lämpar sig till olika arbetsuppgifter i trädgården.

Batteridrivna sågar för både stort och smått
En motorsåg är oumbärlig att ha i boden om du har en trädgård med mycket växtlighet. Med en motorsåg från Greenworks kan du kapa stora grenar som skymmer utsikten, fälla träd som står i vägen och såklart såga ved inför vinterns mysiga kvällar framför brasan. Greenworks grensågar lämpar sig i sin tur perfekt för att komma åt grenar eller kvistar på högre höjd eller långt in i snåriga buskage. Greenworks grensågar har en exemplarisk arbetsräckvidd på 4 meter – stegen kommer alltså inte längre vara nödvändig och du kommer inte heller behöva krångla dig in bland trassliga buskar för att komma åt. Både motorsågarna och grensågarna har en kompakt och lättviktig utformning som ger dig betydligt större rörelsefrihet jämfört med bensindrivna varianter.

Tips och trix: Fixa din drömträdgård genom att röja rätt
Precis som med mycket annat skiljer sig allas preferenser åt när det kommer till trädgårdens växtlighet och hur den ska tas omhand. Det finns dock några få grundtips som vi gärna delar med oss av! Har du en snårig och uppvuxen trädgård? Då är det en god idé att öppna upp på lite olika ställen och skapa gläntor. Röj bort en del buskage och skapa effektfulla öppningar och korridorer – öppna upp rum i trädgården helt enkelt där det finns utrymme för både barnlek, mysig fika vid cafébordet eller avslappning i solstolarna. Om trädgården har en mörkare hörna där familjen sällan vill vistas kan du enkelt glesa ut bland grenar, kvistar eller buskage och ge solens strålar en chans att hitta fram. Glöm inte heller bort häcken runt tomten! Rama in trädgården på ett vackert sätt och trimma häcken med någon av Greenworks häcksaxar.

Tekniska Detaljer
 • Kedjebredd: 0,43 cm
 • Kedjedivision: 1/4"
 • Kedjehastighet: 10,5 m/s
 • Motortyp: Borstlös
 • Oljningssystem: Ja
 • Systemspänning: 60V
 • Vikt: 5,814 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks