Slangvindor

Med en slangvinda från Byggmax kan du enkelt hålla ordning och reda i trädgården. Trädgårdsslang vinda används för att förvara slangen på ett enkelt och kompakt sätt. Vi har ett stort urval av olika typer av slangvindor, välj mellan slangvinda för vägg som skruvas fast på väggen eller mobila slangvagnar som du enkelt kan flytta med. Vattenslangvindorna har olika räckvidd, du kan däremot koppla ihop den med en separat slang för att få en ännu längre räckvidd.

 

Förvara trädgårdsslangen i en vattenslangvinda

Under sommarhalvåret kan du förvara vattenslangvindan utomhus, och då kan slangen antingen förvaras i slangvindan eller utdragen på gräsmattan. Men när vintern och kylan kommer rekommenderar vi att du förvarar den inomhus, annars finns det en stor risk att den fryser sönder.

 

Hur monterar du slangvindan?

För att kunna koppla in slangvindan behöver du tillgång till vatten. Om slangvindan är anpassad för att monteras på vägg, är det enklast om du monterar fäste i närheten av vattenutkastet. Koppla ihop anslutningsslangen med vattenutkastet och passande krankoppling. Du kan enkelt koppla loss hela slangvindan och förvara inomhus under vintern.

 

Billiga slangvindor hos Byggmax

Kom in i din närmsta Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av slangar och slangvindor.

16 artiklar

 1. Slangvinda 1/2 20M Grouw
  Väggmonterad
  Slangvinda 1/2 20M Grouw
  Pris från
  599   kr /st
 2. Väggslangbox RollUp 20m Vit Gardena
  RollUp
  Väggslangbox RollUp 20m Vit Gardena
  Pris från
  1499   kr /st

16 artiklar