Kolgrillar

Kolgrillar online från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Inget går upp mot en riktig rejäl kolgrill när grillsäsongen drar igång på riktigt. Den perfekta grillkänslan går helt enkelt inte att få till på någon annan grill.

 

Fördelar med en Kolgrill jämfört med gasolgrill

När du ska köpa grill är det bra att tänka på storleken, kvaliteten och priset. En kolgrill är för dig som grillar periodvis, exempelvis på somrarna och inte vill lägga pengar på en dyrare gasolgrill. Med kolgrill får du den ultimata grillupplevelsen till ett bra pris. Har du dessutom begränsat med utrymme passar kolgrillen bra, den är oftast lite mindre och lättare än en gasolgrill. Den största fördelen med kolgrillen är upplevelsen. Dofterna, oset och känslan när man fått till den perfekta glöden.

 

Köp kolgrill på Byggmax

Vill du ha en klotgrill, en pelletsgrill eller varför inte en praktisk engångsgrill till utflykten? Hos Byggmax hittar du flera olika kolgrillar och grilltunnor till olika pris med bra kvalitet. Här finns både stora och små grillar i alla möjliga former. Dessutom har vi massa grilltillbehör till din grill att välja mellan. Kom till Byggmax och hitta kolgrillen för just dig. Visste du att vi även har olika smokers och rökgrillar som smidigt röker din mat?

Produkt 1-25 av 26

 1. Pris från
  9 95 kr /st
  2-10 d
 2. Pris från
  9 95 kr /st
  2-10 d
 3. 2095   kr /st
  3-5 d
 4. Pris från
  0 50 kr /stk
  2-5 d
 5. 1195   kr /st
  3-5 d

Produkt 1-25 av 26