Lekredskap tillbehör

Maxa leken genom att komplettera din klätterställning eller ditt lektorn med någon av våra tillbehörsmoduler. Här hittar du produkter från bland annat Jungle Gym, Salta och Hörby bruk.


Klassisk lek för alla barn

De flesta av oss har nog en relation till romerska ringar och en klassisk repstege. Detta är leksaker som är perfekta att hänga upp i barnrummet eller ute i trädgården under sommaren. Dessa klassiska leksaker hittar du på Byggmax.

Hur fäster man en repstege? Det är enkelt att fästa en repstege eller ett par romerska ringar. Häng upp dem i ett träd med hjälp av spännband eller med ett par öglor i taket. Säkerställ innan att du har en stark gren eller bjälke att fästa i. Hos oss på Byggmax hittar du även sandlådesand till din sandlåda och massor av andra leksakstillbehör.

Spana också in nyare innovationer som Playhouse. Playhouse är en galen liten lekstuga med roliga vinklar och vrår. Hur monterar man ett Playhouse med märkliga vinklar? Ett Playhouse levereras som färdig byggsats så allt du behöver göra är att följa de medföljande instruktionerna.


Billiga lekredskap och tillbehör på Byggmax

Ta en titt i vårt breda sortiment av billiga lekredskap och tillbehör i både budget och premium alternativ.

Produkt 1-25 av 50

  1. Pris från
    44 95 kr /st
    2-10 d
  2. 129   kr /st
    2-5 d

Produkt 1-25 av 50