Trädgårdsbord

Komplettera trädgården med ett trädgårdsbord. Vi har både utebord och picknickbord från välkända varumärken som JABO, Eden Wood och Baltic Garden. Köp bekvämt online i vår webbshop. På Byggmax köper du utebord snabbt enkelt och till bästa pris.

Utebord för trädgården

Vad vore trädgården utan en lugn oas att sitta ned vid på helgens morgontimmar? Hur du än tycker om att starta din morgon så brukar att sitta ned i lugn och ro vid ett bord ingå för de allra flesta. För den som har en trädgård kan denna stund spenderas utomhus vid ett härligt utebord.

Vilket trädgårdsbord passar för utomhusbruk?

Ett runt trädgårdsbord i trädgårdens bästa hörn, eller ett stort trädgårdsbord trä mitt på gräsmattan eller ett hopfällbart utebord som är lätt att flytta? Vad du än är ute efter så bör du ta en titt i Byggmax sortiment av utemöbler. Alla våra trädgårdsbord är anpassade för utomhusbruk. För maximal livslängd ska bordet tas in vintertid. Tillhörande textilier och dynor ska skyddas från regn och fukt.

Hitta billiga trädgårdsbord för utomhusbruk på Byggmax

På Byggmax köper du enkelt och billigt bord till dina utomhusmöbler. I vårt sortiment finns bord i mängder av former, färger och material. Här hittar du ihopfällbara bord, utebord trä, utebord runt och massor av andra bord. Välkommen in i en av våra butiker eller shoppa direkt på webben. Välkommen!

75 artiklar

 1. Runt Sidobord Stål 46cm
  Stål
  Runt Sidobord Stål 46cm
  Pris från
  149   kr /st
 2. Trädgårdsbord Velo Progarden
  Vit, plast
  Trädgårdsbord Velo Progarden
  Pris från
  99 95 kr /st
 3. Cafébord Ø60CM
  Konstrotting / Stål
  Cafébord Ø60CM
  Pris från
  199   kr /st
 4. Trädgårdsbord 150X84CM
  Polyester
  Trädgårdsbord 150X84CM
  Pris från
  1599   kr /st

75 artiklar