Stolpbelysning

Gör trädgården både lyxigare och samtidigt tryggare med vacker stolpbelysning. På Byggmax hittar du pollare och stolpar i olika ljus, höjd och design. Både belysningsstolpar och pollare är utmärkta för att belysa gångstigar, garageuppfarter och trädgårdar. Välj mellan många modeller: från stolplyktor med ett rustikt gammaldags intryck till moderna och stilrena pollare!

Vart kan man köpa stolpbelysning?

Oavsett om du ska lysa upp garageuppfarten, trädgården eller vägen fram till huset har vi stolpbelysning som passar ditt behov på Byggmax. Välj mellan över 100 lampor i olika modeller och färger i vårt breda sortiment online. Köp gatlyktor, pollare, trädgårdslyktor, lyktstolpar och annan stolpbelysning från varumärken som Konstsmide och Malmbergs.

Stolpbelysning LED

På Byggmax finns belysning till stolpar även i LED. Det är ett bra val då de är energieffektiva med en längre livslängd. Det gör att LED-ljus är mer miljövänligt än alla andra typer av ljus. Du behöver inte byta ut lampan ofta på grund av den långa livslängden. Fördelarna är många med att välja LED-lampor. Vi har även LED-lampor till bland annat fasaden samt till spotlights och ljusslingor så du kan byta ut alla dina lampor till miljövänligare alternativ med längre livslängd.


Tips när du ska välja belysningsstolpar

- En stilfull trädgårdsbelysning präglas av kontrasten mellan ljus och mörker.
- Prova dig fram. Rekommenderat är att testa lysa med en ficklampa på olika platser i trädgården för att se vart du ska placera belysningen. Se till att testa från olika vinklar så att lamporna inte bländar och lyser för starkt.
- Den perfekta stolpbelysningen kombinerar funktion och dekoration.


Köp stolpbelysning på Byggmax

Handla direkt i vår e-handel. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. En stor del av vår utomhusbelysning har kort leveranstid så du snabbt kan komma igång med att göra om i trädgården eller på uppfarten. Visa upp din vackra trädgård med stolpbelysning från Byggmax.

3 artiklar

  1. POLLARE MONZA 7918 KONSTSMIDE
    3x1W, LED
    POLLARE MONZA 7918 KONSTSMIDE
    805   kr /st
    A

3 artiklar