VÄGGPANEL WOODPLASTIC

Finns i flera färger
ART.NR: 6336112
OBS! Minsta ordervärde på 15 000 SEK gäller vid köp av kompositprodukter från Woodplastic. Produkterna kan levereras fraktfritt för upphämtning i din närmsta butik. Underhållsfri väggpanel från WoodPlastic för exempelvis attefallshuset, friggeboden, vindskyddet eller att använda som avskärmning i trädgården.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

VÄGGPANEL WOODPLASTIC

Naturligt trämönstrad väggpanel som är en perfekt lösning för exempelvis attefallshuset, friggeboden, vindskyddet eller att använda som avskärmning i trädgården.

Fördelar med väggpanel från WoodPlastic

Väggpanelen är tillverkad i 100% återvinningsbart material som består av 60% träfiber och 40% högkvalitets, giftfria HDPE-polymer. Materialet ger en hållbar väggpanel som inte ändrar form under livslängden, inte behöver målas eller oljas och är fri från stickor. Dessutom är väggpanelen slitstark mot regn, snö, frost och UV-strålning.

Egenskaper

- Naturlig trämönstring
- Behöver inte oljas eller slipas
- Hög motståndskraft mot väder och vind
- Materialet ändrar inte form under livslängden
- 100% återvinningsbart
Läs mer
Varumärke WoodPlastic
Leverantörens artikelnummer 5F3103

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Vill du varken ha tapet eller färg på väggen kanske panel kan vara ett intressant val för dig. Panelen kan vara alltifrån den nätta pärlsponten till en mer ruffig ytterpanel som har en sågad yta. Välj själv om du vill ha stående eller liggande panel och om du kanske bara vill ha en fondvägg som kontrast. Valet är ditt och det är varken speciellt svårt att göra eller kräver mängder med verktyg.