Element

Element från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Uppvärmning är en stor utgiftspost i de flesta hem. Med moderna element kan du ofta spara stora belopp och värmen sprids dessutom jämnare i hemmet.

Element för olika behov
Gamla element kan vara gediget byggda och snygga att titta på om de hålls efter. Men med en modern termostat och en radiator som drar nytta av den senaste utvecklingen har du goda förutsättningar att få det varmt utan att det behöver kosta för mycket. Vi har panelradiatorer i flera utföranden som enkelt kan anslutas till ett vattenburet system. Vi har även en så kallad frostvakt som är perfekt i sommarstugor och andra utrymmen där du inte vistas men vill ha en minimitemperatur så att vatten inte vatten fryser i ledningarna. Om du snabbt vill få upp temperaturen i ett rum gör en byggfläkt susen.

Lätta att installera
De element vi har i vårt sortiment är utvecklade för att kunna monteras på ett mycket enkelt sätt. Du ska inte behöva anlita en rörmokare bara för byta ut dina gamla radiatorer. Tänk bara på att stänga av vattnet innan du kopplar ur och in elementen. Elementen vi säljer kräver inte särskilt mycket underhåll men kan målas om vid behov. Precis som vår badrumsinredning har elementen en finish som gör att de kan användas även i våtutrymmen och alla våra modeller finns i flera olika storlekar. Våra produkter i den här kategorin har ett stilrent utseende som passar i de flesta hem.

Snygga element hos Byggmax
Element ska se bra ut och leverera värme på ett ekonomiskt sätt. På Byggmax kan du köpa såväl radiatorer som andra värmekällor till ett riktigt bra pris.

2 artiklar

  1. Element Tengo Roundline Eco
    Flera olika varianter
    -15% Tom 16/05
    Element Tengo Roundline Eco
    Org. pris 1199   kr Du sparar 179   kr Extrapris 1019   kr /st

2 artiklar