Kaminer

Kaminer från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Finns det något härligare än att sitta framför en varm kamin en ruggig höstkväll? Braskaminer ger en fantastisk mysfaktor samtidigt som de värmer upp ditt hem på ett effektivt sätt.

Låt din kamin sprida ljus och värme
Det är inte alls så svårt som man kanske kan tro att installera kaminer, vi skickar alltid med tydliga och enkla instruktioner. Det enda du behöver tänka på att att du måste installera en skorsten om du inte har det idag. Om det redan finns en murstock så måste den vara isolerad och godkänd för vedeldning. När du har koll på detta är det bara att välja ut vilken kamin som passar dig och ditt hem bäst! En bra placering på kaminen är så centralt som möjligt i huset så att värme kan spridas överallt. Se bara till att det inte får finnas något brännbart material minst 30 cm framför kaminen och minst 10 cm från varje sida.

Spara elkostnader med en bra kamin
När du har installerat din kamin så kommer du märka vilken otroligt stor skillnad det är på vedeldad värme och på elvärme. Dina elkostnader kommer att gå ner eftersom du hellre kommer att vilja elda i kaminen istället för att använda dina element. Detta är en anledning till att många väljer att sätta in kaminer i både bostadshus och fritidshus. Glöm bara inte att köpa till golvplattor som skyddar dina golv framför och runt kaminen. Det finns också fläktar som du kan köpa för att sprida värmen ännu mer effektivt. Har du frågor eller funderingar om hur du ska gå till väga, tveka inte att fråga oss på Byggmax.

Snygga kaminer hos Byggmax
Vi på Byggmax har ett stort utbud av prisvärda kaminer som passar just ditt hem. De är enkla att installera så att alla kan lyckas med sina drömprojekt.

Produkt 1-25 av 54

 1. 4491   kr /st
  A
  5-10 d
 2. 3995   kr /st
  A
  5-10 d
 3. 1295   kr /st
  3-5 d
 4. 299   kr /st
  2-5 d
 5. 10249   kr /st
  A
  5-10 d
 6. 140   kr /st
  5-10 d
 7. 1325   kr /st
  5-10 d

Produkt 1-25 av 54