Ventilation

Ventilation från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Om ditt hus saknar en bra ventilationslösning är risken stor att du får problem i framtiden. Vi har vad du behöver för att förebygga bekymmer med fukt och dålig luft inomhus i ditt hus eller lägenhet. Att förbättra ventilationen är ofta ett lämpligt projekt för hemmafixare!

 

Ta hand om ditt hus

Oavsett om du funderar på att bygga ett Attefallshus eller om du har en äldre fastighet är ventilation ett mycket viktigt område. Inte minst i vårt klimat där temperaturskillnaden innebär risk för kondens. Du behöver kunna leda ut fukt och dålig lukt från t.ex. kök och badrum och försäkra dig om att husets alla delar har tillräcklig luftgenomströmning. Annars riskerar du att få problem med mögel, puts som släpper från väggen och en instängd och syrefattig inomhusmiljö. Hos oss på Byggmax hittar du hållbara och lättinstallerade ventilationsrör, ventilationsgaller och allt annat du behöver för att på egen hand uppdatera din fastighets ventilation.

 

Förbättra luftmiljön hemma

Om du inte har riktigt bra blick för det här med hus brukar vi rekommendera att du tar hjälp av en fackman om du misstänker att du har för mycket fukt i huset och otillräcklig ventilation. Själva arbetet med att förbättra ventilationen i ditt fritidshus och andra fastigheter kan du dock utföra själv. Momenten är i regel enkla och det handlar om en investering i tid och material som kan komma att löna sig många gånger om. En bra ventilationsfläkt kan även innebära bättre luft att andas och vistas i. Tänk särskilt på ventilationen i bastu och andra utrymmen som utsätts för mycket fukt och kanske saknar fönster.

 

Gör något åt ventilationen

Värme, avlopp, vatten och ventilationssystem hör till husets grundfunktioner som bara måste fungera. Ventilation till hus är ett område som många glömmer bort eftersom de problem som kan uppstå smyger sig på, ibland ganska obemärkt. Kanske är det först när du beger dig upp på husets svårtillgängliga kallvind eller när du inspekterar krypgrunden som du upptäcker att problem med ventilationen lett till fuktskador. Ofta är lösningen på problemen ganska enkel. Med en luftavfuktare från Byggmax och effektivare ventilation skapar du såväl värde som livskvalitet. Fundera även på ventilations rengöring - ventilationsrör och galler kan med tiden bli rejält nedsmutsade. Våra lättmonterade ventilationsbeslag hjälper dig mot nedsmutsning genom att skydda huset från bland annat möss.

 

Installera ventilation - Vi guidar dig

Byggmax finns här för dig som ska installera ventilation och behöver lite guidning längs vägen. Följ vår guide installera ventilation och komplettera din ventilation för att få ett bättre inomhusklimat.

 

På Byggmax kan vi detta med ventilation

Vill du förbättra luftmiljön hemma med hjälp av en billig lösning som du kan installera på egen hand? Vi på Byggmax har allt inom ventilation och vi hjälper dig gärna att åtgärda och förebygga problem med fukt och dålig luft.

Läs mer
Filtrera

310 träffar

Sortera på
Airmove
2 295  kr
Finns i flera storlekar
från 169  kr
Vit
från 269  kr
125x1500mm
från 189  kr
Finns i flera storlekar
från 109  kr
Finns i flera storlekar
från 155  kr
Finns i flera storlekar
från 94 95  kr
Airmove
2 195  kr
Finns i flera storlekar
från 225  kr
160mm, 2m, varmförzinkad stålplåt
från 219  kr
Finns i flera storlekar
från 34 95  kr
Finns i flera storlekar
från 29 95  kr
Fresh
134 M/H 5W
från 1 439  kr
Finns i flera storlekar
från 159  kr
Finns i flera storlekar
från 49 95  kr
Fukt- och timerstyrd 100 mm
från 499  kr
Airmove
749  kr
Finns i flera storlekar
från 79 95  kr
TJB
Finns i flera färger
1 929  kr
Finns i flera storlekar
från 105  kr
80mm, för väggmontage, kondensskydd, regleras med eller utan snöre
från 259  kr
Malmbergs
Finns i flera längder
69 95  kr
150mm till 125mm, varmförzinkad stålplåt
från 89 95  kr
För vädringsluckor, 1600x160x6 mm , inkl 3 fästclips
från 64 95  kr