Elverktyg

Hos Byggmax hittar du mängder med olika elverktyg som hjälper dig i ditt byggprojekt. Oavsett om du är ett proffs, en erfaren hemmasnickare eller ska sätta upp en hylla på väggen för första gången så hjälper elverktygen dig att göra ett bra och stabilt arbete. Många anser att rätt verktyg är a och o för att lyckas med ett byggprojekt och det håller vi på Byggmax med om. Därför hittar du alla varianter av olika elverktyg hos oss, både för små och stora projekt. Behöver du exempelvis borra, såga, slipa, spika eller kapa något? Byggmax har det du letar efter!

 

Billiga elverktyg

Oavsett om du är ute efter en skruvdragare, cirkelsåg eller slipmaskin har vi det du behöver och dessutom till ett bra pris. Hos Byggmax sätter vi en ära i att erbjuda riktigt bra produkter till marknadens lägsta priser. Detta känns extra viktigt när det kommer till elverktyg som enkelt kan bli många och dyra.

 

Ta ditt hemmafix till nästa nivå

De flesta byggprojekten går att göra helt för hand men du sparar mycket tid, svett och blåsor i händerna genom att ha tillgång till rätt verktyg. Låt elverktygen göra det tunga arbetet så kan du fokusera på att färdigställa projektet och njuta av det färdiga resultatet. Oftast blir det nog med jobb ändå, utan att du ska såga allt förhand. Inget projekt behöver heller kännas för stort så länge du kan lita på dina verktyg, och resultatet kommer dessutom bli mycket bättre. Om du ännu inte äger en skruvdragare eller sticksåg kan dessa grundläggande verktyg vara en bra första investering.

 

Guider för lyckade projekt

Behöver du inspiration till nya byggprojekt? Du hittar mer än hundra med olika projekt på vår sida Guider & steg-för-steg med tydliga instruktioner som tar dig från start till mål. Det finns allt från stora altanprojekt, hur du sätter upp en ny innervägg till mindre bord och pallar för inomhusbruk. Gå gärna in och kika lite så hittar du förhoppningsvis något roligt och inspirerande att ta tag i.

 1. Betongborr
  5, 8, 10 och 12 mm
  Betongborr
  Pris från
  0   kr /st
 2. DYCKERTPISTOL FATMAX
  20 V, 16G
  DYCKERTPISTOL FATMAX
  Pris från
  1999   kr /st
 3. Slipverktyg
  Ledbart
  Slipverktyg
  Pris från
  99 95 kr /st
 4. Stanley Geringssåg
  Stanley
  Stanley Geringssåg
  Pris från
  459   kr /st
 5. Skruvdragare 18V 2X1,5Ah
  Black&Decker
  Skruvdragare 18V 2X1,5Ah
  Pris från
  1099   kr /st
 6. STICKSÅG PST 18V LI SOLO BOSCH
  18V
  STICKSÅG PST 18V LI SOLO BOSCH
  Pris från
  1099   kr /st
 7. Trallverktyg
  För dold skruvmontering
  Trallverktyg
  Pris från
  199   kr /st
 8. Häftpistol
  M10, klammer 4-8mm
  Häftpistol
  Pris från
  149   kr /st