Vi har kapat priserna på virke

Glada nyheter! Nu närmar sig våren med stormsteg samtidigt som vi har sänkta priser på virke. Under de senaste åren har vi sett höjda priser på nästan allt, inklusive virke. Men nu är virke äntligen billigt igen! Jämfört med förra året kan du nu hitta sänkta priser på nästan allt virke hos oss. 

Hos oss på Byggmax kan du lita på vårt prislöfte - att alltid ha låga priser både i butik och online. Välkommen in att börja ditt byggprojekt med oss!

Börja bygg redan idag

Har du drömt om att göra om hemma? Gör slag i saken och börja nu! Våren närmar sig och du kanske redan har börjat spåna ditt nästa projekt. Kanske vill du bygga en altan, förgylla trädgården med en pergola eller lägga ny ytterpanel på huset? Kolla in våra virkeskategorier och mest populära gör det själv-projekt för ännu mer inspiration. 

Prisutveckling | ByggmaxPrisutveckling | Byggmax

Prisutvecklingen är baserad på Impregnerad Trall 28x120.

Prisutvecklingen är baserad på Impregnerad Trall 28x120.

Lägst pris enligt svenskarna

På Byggmax erbjuder vi alltid bra kvalitet till lägsta möjliga pris! Och det vet våra kunder. För fjärde året i rad rankar svenska folket Byggmax som billigast bland byggvarukedjorna. Det framgår i en statistiskt säkerställd undersökning genomförd av Kantar Sifo i januari 2023, där 70% svarar att Byggmax har lägst pris.

Så bygger svenskarna | ByggmaxSå bygger svenskarna | Byggmax

Våra mest populära virkeskategorier

Inspireras av våra gör det själv-guider med virke

Bygga altanBygga altan
Regla upp ytterväggRegla upp yttervägg
Bygga pergolaBygga pergola
Bygga hyllaBygga hylla