Virke

Det spelar ingen roll om du ska bygga om den där lutande altanen eller om du vill ge jycken en ny koja. Här kan du få tag på rätta virket för ditt bygge. Är du osäker på vilket träslag som passar bäst är det bara att fråga oss. Vi är experter!

 

Byggmax har allt du behöver för hemmabygget

Så du har bestämt dig för att äntligen ta tag i det där byggprojektet. Bra! Hos Byggmax har vi allt du behöver för ditt byggprojekt. Hos oss kan du hitta rätt verktyg för ditt projekt. Vi har allt från enkelt sandpapper för att mjuka upp den nya fågelholken till cement och betong för gjutning. Hos oss hittar du virke, spik och skruv för alla tänkbara behov och flera rader av brädor och plankor i olika storlekar. Vi har rätt virke, så att säga. Det spelar ingen roll om du ska bygga ett nytt staket eller en lekstuga för ungarna. Vi har det du behöver.

 

Byggmax har rätt virke för ditt bygge

Det första man ska bestämma när man startar ett byggprojekt är hur slutresultatet ska se ut, man skapar en inre bild av det man vill åstadkomma. Sedan kommer de praktiska detaljerna. Något som kan vara värt att börja med är att avgöra vilken sorts virke man ska använda. Vi har timmer för alla behov. Om du ska snygga till interiören hemma, behöver du bra panelvirke. Någon annan gång kanske du behöver tryckimpregnerat virke till staket eller impregnerad trall altan. Oberoende på vad du tänker hitta på i den där hemmaverkstaden, har vi det du behöver. Vare sig du ska bygga ett jakttorn eller bygga en brygga har vi guider och virket du behöver. Och är du osäker på vilket virke du ska använda, är det bara att fråga oss. Vi är experter på allt inom bygg.

 

Byggmax har virke från golv till tak

Det finns många som våndas inför att renovera hus. Sedan finns det de som trivs som fisken i vattnet när de får möjligheten att spotta sig i nävarna och göra om sitt hem. Hos Byggmax hittar du rätt virke för renoveringsprojektet. Du kanske är en person som gör det enkelt för dig och jobbar uppifrån och ner. Hos oss hittar du fint golvvirke och lister för att få till den där parketten precis som du vill ha den. Sedan är det dags att bygga innervägg. För rätt panelvägg krävs rätt panelvirke. Hos Byggmax kan du hitta allt för ditt renoveringsprojekt till bra priser.

 

Byggmax har rätta virket för ditt renoveringsprojekt

Byggmax är av och för hemmafixaren. "Du kan själv", är vårt motto. Och kan du inte helt själv, kan vi hjälpa dig nå drömmen om att bygga om ditt eget hus, staket eller altan. Vårt virke är en billig första investering i ditt nya renoveringsprojekt. I vårt sortiment av virke finns allt från träreglar, ytterpanel och trall

 

Gör det själv med Byggmax DIY-guider

Du känner väl till Byggmax stora arkiv av gör-det-själv guider, här kan du hitta flera projekt där du använder virke. Om inte rekommenderar vi dig att ta en titt. Vi har många projekt du kan snickra ihop hemma med hjälp av vårt virke.

Läs mer
Filtrera

592 träffar

Sortera på
Från 16 45  kr /m
Planhyvlad, C14
Från 15 45  kr /m
Dimensionhyvlad gran/fura
Från 79 95  kr /m
C14 klass
Från 27 45  kr /m
C14 klass
Från 21 45  kr /m
Virkesåtgång: ca 9,09 lpm/m2. Vanligtvis används varmförzinkad trådspik, dim. 75 x 3,4mm.
Från 15 95  kr /m
ø27mm, obehandlad furu
Från 34 95  kr /m
Fibrotech
Finns i flera färger
Från 549  kr
Från 15 45  kr /m
NTR AB, Furu
Från 12 95  kr /m
NTR A, Furu, hyvlad
Från 74 95  kr /m
8mm, olika bredder, S0502Y
Från 22 45  kr /m
-
Från 15 45  kr /m
Finsågad gran, G4-2, virkesåtgång: ca 9,1 lpm/m2
Från 22 35  kr /m
Ströläkt/bärläkt 23X36
Från 6 95  kr /m
Från 21 95  kr /m
NTR A, Furu, C24, hyvlad
Från 44 95  kr /m
Från 329  kr
Golvlist, S0502-Y
Från 32 95  kr /m
Golvlist, S0502-Y
Från 43 95  kr /m
8mm, olika bredder, S0502Y
Från 22 45  kr /m
Finns i flera storlekar
Från 49 95  kr /m
Finns i flera storlekar
Från 199  kr
Olika dimensioner, S0502-Y
Från 36 95  kr /m