Vinylgolv Nevada Heat 4,2 mm Barlinek

ART.NR: 656064
Vinylgolv Nevada Heat från Barlinek, med en tjocklek på 4,2 mm. Detta golv är perfekt för att ge ditt hem en varm och naturlig känsla med dess ek-imitation. Golvet är tillgängligt i en vacker brun färg med ett 1-stavsmönster, vilket gör det enkelt att matcha med olika inredningsstilar.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Vinylgolv Nevada Heat 4,2 mm Barlinek

Vinylgolv Nevada Heat från Barlinek, med en tjocklek på 4,2 mm. Detta golv är perfekt för att ge ditt hem en varm och naturlig känsla med dess ek-imitation. Golvet är tillgängligt i en vacker brun färg med ett 1-stavsmönster, vilket gör det enkelt att matcha med olika inredningsstilar. Kvaliteten på detta golv är klass 31, vilket innebär att det är mycket slitstarkt och lämpar sig för både hem och offentliga miljöer. Varje förpackning innehåller 2,6352 kvm av detta vattentåliga laminatgolv som är enkelt att installera. För en högkvalitativ och hållbar golvlösning, välj Vinylgolv Nevada Heat från Byggmax.
Läs mer
Varumärke Barlinek

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Idag är det mer regel än undantag att installera golvvärme i ett nytt hus. Även befintliga hus kan konverteras från de vägghängda radiatorerna till golvvärme istället. I vissa fall kan du även spara en slant på uppvärmningen, men installationen kräver som regel nya golv. Är det ändå dags att uppdatera golven kan det därför vara läge att även se över ditt värmesystem.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.