Sockel

Få en elegant inramning av ditt golv med en sockel. Sockeln är en fin detalj i rummet som blir en del av helhetsintrycket. På Byggmax kan du välja på socklar i flera olika storlekar, färger och ytbehandlingar.

Välj rätt sockel till rummet

Socklar finns i mängder av olika varianter och utföranden. Detta gör det möjligt att hitta en golvsockel som passar bäst i ditt rum. Golvsockel täcker skarven mellan golv och vägg, så fundera på om du vill att den ska matcha golv och vägg eller vara en snygg kontrast? Tänk också på hur din inredning ser ut i övrigt och hur dina fönster och dörrar ser ut. En otroligt populär variant är vitmålad sockel som passar till det mesta. En stilfull sockel i ek ger annars ett sobert intryck. Eller vill du kanske ha en mer klassisk sockel passar kanske en obehandlad i allmoge-stil som du kan måla i valfri kulör. När du valt sockel fäster du den enkelt med dyckert eller konstruktionslim. Sockeln är ett litet inslag som gör stor förändring för hela rummet.

Köp sockel till bra pris hos Byggmax

Gör rummet komplett och få en snygg övergång mellan golv och vägg med sockel. Vi erbjuder socklar av hög kvalitet för alla rum i hemmet. Få hem dina nya socklar snabbt och enkelt genom att göra en beställning på vår hemsida eller genom att komma in till din närmsta Byggmax-butik.

Läs mer

1 träff

Sortera på
Barlinek
67 96  kr /m