Barntapet Äventyr i Djungeln Walltastic

ART.NR: 6631729
Fondtapet för barn med högupplöst motiv i bra kvalitet från populära Walltastic. Walltastic har ett unikt sortiment av detaljrika barntapeter med fina motiv till väldigt bra pris.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Barntapet Äventyr i Djungeln Walltastic

Fondtapet för barn med högupplöst motiv i bra kvalitet från populära Walltastic. Walltastic har ett unikt sortiment av detaljrika barntapeter med fina motiv till väldigt bra pris. Motiven väcker barnens nyfikenhet och lockar till både lek och lärande. Med denna tapet får du en hel vägg för barnrummet som enkelt anpassas i både bredd och höjd genom att trimmas när den sitter på plats, så att den passar din vägg perfekt.

Tapetens glada färger och det underbara djungelmotivet förvandlar barnrummet till ett äventyr som är både spännade och roligt! Tapeten är en papperstapet av bra kvalitet som levereras i 12 paneler, vilket gör den väldigt enkel att hantera även för den som är ny på att tapetsera. Du använder vanligt tapetklister för papperstapet som appliceras på tapetens baksida. Välj gärna Walltastics eget klister som är framtaget för att ge bra resultat och vara enkelt att använda.

Tapeten är designad i Storbritannien och tillverkad inom EU. Tapeten är FSC-certifierad för miljö och hållbar utveckling, 100% återvinningsbar samt fri från gifter och miljöfarliga ämnen. Självklart medföljer tydliga monteringsanvisningar på svenska.

Sammanfattning:

• Fondtapet 244 x 305 cm
• Högupplöst motiv av mycket god kvalitet
• Enkel montering i 12 paneler
• Väldigt prisvärd papperstapet
• Innehåller inga farliga ämnen
• FSC-certifierad och CE-märkt
• Tillverkad inom EU
Läs mer
Varumärke Walltastic
Leverantörens artikelnummer 46481

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Målade väggar i all ära men med tapeter kan du snabbt få snygga väggar med valfritt mönster eller varför inte en riktigt schysst bild! Att tapetsera är en gammal tradition med anrika rötter men utbudet har nog aldrig varit så stort och varierat som nu. Dessutom är moderna ”non-woven”-tapeter riktigt enkla att sätta upp och passar perfekt som ett första projekt för hemmafixaren.