Barntapet Selfie: Tokiga djur ForWall

ART.NR: 6631719
Tålig non-woventapet för barn med noga utvalt och högupplöst motiv. Det här är en tapet som man blir glad av! De skojfriska djuren har samlats för att ta en selfie och självklart klarar de inte av att vara seriösa. Här görs det grimaser och den ena tokigheten efter den andra. En tapet som får både barn och vuxna att skratta högt!
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Barntapet Selfie: Tokiga djur ForWall

Tålig non-woventapet för barn med noga utvalt och högupplöst motiv. Det här är en tapet som man blir glad av! De skojfriska djuren har samlats för att ta en selfie och självklart klarar de inte av att vara seriösa. Här görs det grimaser och den ena tokigheten efter den andra. En tapet som får både barn och vuxna att skratta högt! Non-woven-tapeten är enkel att sätta upp och samtidigt betydligt mer tålig än traditionella papperstapeter. Fondtapeten är 254 cm hög och 368 cm bred. När tapeten sitter på plats anpassas måtten enkelt efter din vägg genom att trimmas ner i kanterna, så att du får ett perfekt resultat.

Fondtapeten kommer uppdelad i 4 våder som sätts kant-i-kant. Tapeten kräver alltså ingen överlappning av våderna och du slipper därför alla fula skarvar. Limmet rollas direkt på väggen för enklast möjliga uppsättning. Tapetlim medföljer på köpet så att du alltid har de bästa förutsättningarna att lyckas. Tapeten håller hög kvalitet och varken krymper eller sväller under uppsättning. Tydliga monteringsanvisningar medföljer.

Tapeten är tillverkad inom EU, 100% återvinningsbar och är självklart fri från skarpa lukter, gifter och miljöfarliga ämnen. Tapeten är tillverkad av slitstarkt non-woven-material (130 g/kvm), vilket gör den enkel att både sätta upp och ta ner. Tapeten är tillverkad med modernt digitaltryck för bästa resultat och har mycket god UV-beständighet.

Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera något beroende på din skärms inställningar.

Sammanfattning:

• Lättuppsatt fondtapet: 254 x 368 cm (4 våder)
• Inklusive tapetlim
• Tåligt non-woven-material (130 g/kvm)
• Högupplöst motiv med hög resistens mot blekning
• Enkel att sätta upp - limmet rollas på väggen och våderna sätts kant-i-kant
• Fri från gifter och farliga ämnen samt 100% återvinningsbar
• Tillverkad inom EU
Läs mer
Varumärke ForWall
Leverantörens artikelnummer 12871V8

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Målade väggar i all ära men med tapeter kan du snabbt få snygga väggar med valfritt mönster eller varför inte en riktigt schysst bild! Att tapetsera är en gammal tradition med anrika rötter men utbudet har nog aldrig varit så stort och varierat som nu. Dessutom är moderna ”non-woven”-tapeter riktigt enkla att sätta upp och passar perfekt som ett första projekt för hemmafixaren.