Högtryckstvätt 60V Greenworks

6 m, 60V
ART.NR: 687206575
Från rengöring av grillen till rengöring av cyklar, Greenworks 60V bärbar batteridriven högtryckstvätt är utformad för mångsidig, funktionell och praktisk användning och enkel att använda. Den är lätt och har en inbyggd motorenhet och vattentank som är en platsbesparande lösning.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Högtryckstvätt 60V Greenworks

Från rengöring av grillen till rengöring av cyklar, Greenworks 60V bärbar batteridriven högtryckstvätt är utformad för mångsidig, funktionell och praktisk användning och enkel att använda. Den är lätt och har en inbyggd motorenhet och vattentank som är en platsbesparande lösning. GDC60 har en hög flödeshastighet på 300 l / h samt flera typer av tillbehör ingår. Tack vare denna mångsidiga design kan du göra jobbet enklare med familj och vänner.

Greenworks GDC60 är en sladdlös bärbar högtryckstvätt med integrerad vattentank, som erbjuder total bekvämlighet för rengöring utanför arbetsplatsen eller runt hemmet tack vare ett maxtryck på 70 bar och en högpresterande borstlös motor.

Sladdlös och kraftig högtryckstvätt
Greenworks GDC60 är en mångsidig portabel högtryckstvätt som passar perfekt för rengöring av din grill, cykel, bil och mycket mer. Högrtryckstvätten drivs av ett kraftfullt 60V-batteri som gör tvätten hög prestanda och lång driftstid utan en besvärlig strömsladd. Som en del av 60V-serien kan samma batteri användas även tillsammans med andra produkter i samma Greenworks-serie. En vattentank som rymmer 20 liter medföljer gör att du slipper bära med dig en tung och lång vattenslang. Trycket når maximalt 70 bar och med en kapacitet på 300 l/min blir arbetet enkelt och bekvämt.

Accessoarer medföljer högtryckstvätten
Till högtryckstvätten medföljer givetvis huvudmunstycket, men också en slang på 6 meter, behållare för rengöringsmedel. Allt möjligt för att göra rengöringsarbetet så smart och smidigt som möjligt. En del av 60V-familjen - Ett batteri för flera tillämpningar. Borstlös motor för längre drifttid och mer kraft. Integrerad 20L vattentank - Ingen slangrörsanslutning nödvändig. Inkluderar tillbehör - Avtryckarenhet, högtrycksslang, justerbart fläktmunstycke, tvättmedelsbehållare. Kompakt design för enkel transport och förvaring. Total bekvämlighet - inga kablar att hantera.

Rengöring av trädgård: Smidigt och enkelt med batteridrivna hjälpmedel
Dags för rengöring av trädgård? Att rengöra uteplatsen och trädgårdsmöblerna är lite av en vårtradition för många hushåll. Efter en lång höst och vinter kan vinden ha dragit med sig både jord, smuts och löv som satt sig på trädäcket eller stenplattorna. Trädgårdsmöblerna brukar i sin tur också behöva en rejäl rengöring efter en sommar utomhus följt av en lång vinter i förrådet. Känns det motigt att ta tag i uppgiften? Fullt förståeligt – om du använder fel hjälpmedel kan den här typen av trädgårdsstädning vara jobbig och tidskrävande. Om du däremot använder rätt verktyg kan det gå både enkelt och fort!

Effektiv rengöring av trädäcket – upptäck fördelarna med högtryckstvätt
Det finns flera anledningar till varför du bör rengöra altanen på våren. Säsongsmässig rengöring och regelbundet underhåll säkerställer att din altan åldras väl och håller riktigt länge. Greenworks erbjuder högkvalitativa högtryckstvättar som kan användas för mängder av olika uppgifter i trädgården, däribland rengöring av trädäck. Här hittar du såväl strömdrivna som batteridrivna högtryckstvättar med ett vattentryck mellan 70–145 bar. Om du har utemöbler eller en terrass i trä är det en god idé att satsa på en modell med lägre vattentryck för att inte skada träet. Vad sägs om en batteridriven och portabel högtryckstvätt som du enkelt kan bära med dig vart som helst i trädgården? Om du istället har en uteplats med stenplattor eller betong med mycket ingrodd smuts kan någon av Greenworks strömdrivna, starkare högtryckstvättar lämpa sig alldeles utmärkt.

Rengöring av trädgården har aldrig varit enklare
Mossiga stenplattor? Smutsig grill? Har husfasaden eller fönsterblecken utvecklat otrevliga grönalger? Nu slipper du kånka runt på vattenhinken och tvättsvamparna – få jobbet gjort dubbelt så fort med en högtryckstvätt istället! Förutom att du får ett oumbärligt verktyg för rengöring i trädgården kan Greenworks effektiva högtryckstvättar också användas för att rengöra båten eller bilen. Vi har även ett brett utbud av högkvalitativa lövblåsare som blåser bort löv och annan smuts från uteplatsen innan du sätter igång arbetet med högtryckstvätten. En lövblåsare passar perfekt när löven börjar ta över trädgården på hösten, eller när du arbetat med häcksaxen och vill få bort klippet från gräsmattan. På Greenworks finner du varianter med olika kapaciteter som är helt sladdfria och otroligt lättviktiga, vilket ger dig enorm rörelsefrihet under arbetets gång. Du vet väl om att batteriet kan användas till andra verktyg från Greenworks också? Om du till exempel köper en lövblås från 24V-serien går det alldeles utmärkt att nyttja batteriet i ett annat verktyg från samma serie.

Tekniska Detaljer
  • Körtid 2Ah: 11 min
  • Körtid 4Ah: 22 min
  • Max tryck: 70 Bar
  • Max. tryck: 70 bar
  • Max. uppmätt flöde: 300 l/h
  • Motor: Borstlös
  • Slanglängd: 6 m
  • Systemspänning: 60V
  • Vattentank: 20 l
  • Vikt: 8,9 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks