Elburen golvvärme

Känslan av att gå på ett varmt och skönt golv en kylig morgon är oslagbar. Ett snabbt, prisvärt och energieffektivt sätt att förverkliga detta är att installera golvvärme med el. Vi på Byggmax erbjuder golvvärme med el i olika utföranden så att ni kan hitta det som passar bäst hemma hos er.

Hur fungerar elektrisk golvvärme?

Elektrisk golvvärme är i själva verket värmeslingor, eller värmekablar som ligger direkt under golvet. Värmeslingorna är utmärkta att lägga under mindre golvytor såsom i badrum och hall. Du behöver oftast inte heller en kompletterande värmekälla i rummet. Fördelen med golvvärme med el är också att det inte kräver en större insats för att installeras, därför är det perfekt vid renoveringar eller utbyggnationer. Golvvärme med el är dessutom väldigt flexibelt eftersom du med en termostat kan reglera värmen och välja vilka rum som ska ha värmen på. Om du till exempel inte vill att golvvärmen ska vara på i hallen under sommarmånaderna reglerar du enkelt detta med termostaten. Med en relativt enkel insats får ni helt enkelt golvvärme som ni lätt kan styra efter era behov.

Köp golvvärme på el till bra pris hos Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du få golvvärme med el som kommer ge er ett varmt och ombonat hem. Med en enkel installation får ni ett flexibelt värmesystem till golvet som hela familjen kommer njuta av. Har du några frågor kring golvvärme med el är du välkommen att kontakta oss på Byggmax.

Filtrera

2 träffar

Sortera på
Ensto
Finns i flera längder
Från 1 269  kr
Finns i flera längder
Från 1 000  kr