Tryckimpregnerad trall

Om du är på jakt efter högkvalitativ och hållbar trall till ditt utomhusprojekt så har du kommit rätt. Tryckimpregnerad trall är virke som är behandlat med ett träskyddsmedel som ger ett långvarigt skydd mot röta. Trall som är tryckimpregnerat är bra till konstruktioner som ofta är i kontakt med vatten eller jord, i de fall då trallen kommer vara mer utsatt för väder och vind. Vi på Byggmax erbjuder ett stort utbud av impregnerad trall som är perfekta för att skapa en vacker och hållbar uteplats eller terrass.

Välj NTR märkt trallvirke

I Sverige är tryckimpregnerad trall oftast märkt med NTR, vilket står för Nordiska Träskyddsrådet. Det innebär att de träskyddsmedel som använts är godkända ur miljö- och effektivitetssynpunkt. Tänk på att det finns vissa förhållningspunkter när det kommer till impregnerad trall, exempelvis är det inte tillåtet att elda upp och du bör inte bygga odlingslådor i tryckimpregnerad trall om du ska odla ätbart.

Bygg terrass med impregnerad trall

Impregnerad trall är idealisk för utomhusbruk och ger en lång livslängd. Dessutom kräver trallen minimalt med underhåll. Byggmax erbjuder ett brett utbud av tryckimpregnerad trall i olika dimensioner, så att du kan hitta den perfekta trallen för dina behov. Vi har också ett team av experter som kan hjälpa dig att välja rätt trall för ditt projekt. När du köper tryckimpregnerad trall hos oss kan du vara säker på att du får högkvalitativ produkt till konkurrenskraftiga priser. Vi erbjuder också snabb och pålitlig leverans så att du kan få din nya trall så snart som möjligt.

Köp tryckimpregnerad trall hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av tryckimpregnerad trall som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken impregnerad trall som vi kan erbjuda.

Filtrera

8 träffar

Sortera på
Från 16 95  kr /m
Från 12 95  kr /m
Från 14 85  kr /m
Från 24 95  kr /m
Från 34 95  kr /m
Från 24 95  kr /m
23 95  kr /m
24 95  kr /m