INFRAVÄRMARE ICH2000 INFRACENTER

ART.NR: 6111491
Infravärmare ICH2000 är speciellt framtagen för att värma olika områden utomhus som exempelvis verandor, uteserveringar och öppna balkonger.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

INFRAVÄRMARE ICH2000 INFRACENTER

Infraröd terassvärmare/uteplatsvärmare från Infracenter är helt vattentät med IP67, vilket gör att busväder med regn och rusk inte är några problem alls. ICH2000 har en mycket diskret design och passar in i alla miljöer. De passar även utmärkt i större fastigheter med riklig luftcirkulation som lagerlokaler, köpcentrum, verkstäder etc. Infravärmaren värmer även utmärkt när det blåser, då korta våglängden IR-A inte påverkas nämnvärt av vinden.

Varmt på 4 sekunder

Värmen på en ICH2000 kommer snabbt. Redan efter 4 sekunder börja det komma härlig värme, och de infraröda lampor av senaste tekniken har en hög effektivitet där mer än 95% av den förbrukade effekten omvandlas till infravärme.

Miljövänlig

Uteplatsvärmaren är mycket säker, ekonomisk och värmer bekvämt upp ditt utomhusutrymme. Denna modell är en av de nya generationerna av terassvärmare som bara behöver anslutas till ett eluttag, varefter behaglig värme kan avnjutas. Det är mycket mer energieffektivt än gasolvärmare och CO2-utsläppen är bara 1/3 i jämförelse. En infraröd uteplatsvärmare från Infracenter är därmed mer miljövänlig och dessutom billigare att använda.

Hälsofördelar

Infraröd uppvärmning värmer inte luften och orsakar därför inte någon cirkulation på luften. Detta blir en hälsofördel eftersom luftcirkulation gör att damm och andra skadliga ämnen blir luftburna, vilket gör dem mycket lättare att andas in. Dessutom vet vi att det går fort att få upp värmen med infravärme, samtidigt som infravärme ger en avslappnande effekt på våra muskler. Det finns inga nackdelar med infraröd strålning.
Läs mer
Varumärke InfraCenter
Leverantörens artikelnummer ICH2000