Byggplast och Vindskydd

Byggplast och vindskydd från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Dags att sätta igång och bygga hemma? Glöm inte att köpa byggplast och vindskydd för att inte tappa värmen i hemmet.


Isolera med rätt material

När du isolerar är det viktigt att sätta dit ett bra skydd mot vind så att isoleringens funktion inte försämras med tiden. Vindskyddet fungerar även som ett fuktskydd. Välj ett vindskydd som du monterar innanför ytskiktet, det vill säga fasaden, och på utsidan av isoleringen. Bland vindskydden hittar här på Byggmax finner du diffusionsöppna skydd. Detta innebär att fukt kan vandra ut ur materialet. Materialet är vattenavstötande samt vindtätt. Det är dessutom åldringsbeständigt och håller minst 50 år. När du ska isolera, glöm inte att du även behöver luft- och ångspärr på isoleringens varma sida. Byggfolie är ett utmärkt val och det hittar du också i denna kategori.


Varmt och vindfritt med byggplast

Går det verkligen att isolera hemma själv? Visst går det, så länge du har rätt material, verktyg och instruktioner. Skydda ditt hus från kyla, väder och vind med rätt isolering, det är en bra investering och sparar energikostnader under de kalla månaderna. Har du öppna väggar på ditt bygge? Missa inte att täcka för det med byggplast för en bekväm arbetsmiljö. Du hittar allt du behöver här på Byggmax för ditt nya projekt. Varför inte passa på att skydda andra delar av ditt hem från vind? Med impregnerad staketribba kan du enkelt bygga ett elegant vindskydd till din trädgård. Det är ett roligt projekt som inte tar allt för lång tid.


Köp vindskydd och byggplast hos Byggmax

Isoleringstider? Glöm inte att köpa rätt vind- och vattenskydd innan du börjar. Här hittar du vindskydd, byggplast och byggfolie till bra priser. Lyckas med ditt bygge med hjälp av Byggmax.

9 artiklar

 1. Åldersbeständig byggfolie
  0,2mm, 2,7x25m
  Åldersbeständig byggfolie
  Pris från
  359   kr /st
 2. Vindpapp AC 350
  30x1,25m, AC350, diffusionsöppen
  Vindpapp AC 350
  Pris från
  359   kr /st
 3. Vindskyddsfolie
  2,75x12,5m, diffusionsöppet
  Vindskyddsfolie
  Pris från
  369   kr /st
 4. Åldersbeständig byggfolie
  0,11x2,7x12,5m
  Åldersbeständig byggfolie
  Pris från
  159   kr /st
 5. Skarvtejp åldersbeständig
  50mmx25m
  Skarvtejp åldersbeständig
  Pris från
  79 95 kr /st
 6. Vindskydd PLUS
  2250x2910x1700/1070 mm, obehandlad
  Vindskydd PLUS
  18485   kr /st
 7. Monteringsstolpe vindskydd HORTUS
  Till vindskydd, svart
  Monteringsstolpe vindskydd HORTUS
  799   kr /st

9 artiklar