Komplett tvättstuga

Vi på Byggmax tycker att det ska vara roligt att tvätta. Med en komplett tvättstuga som är organiserad på ett inspirerande sätt kommer arbetet med tvätten bli mycket roligare och inte kännas som ett måste. Varför inte inreda tvättstugan med tvättlådor eller annan praktisk inredning? Köp en komplett tvättstuga från Byggmax.

 

Vad bör du tänka på när du ska köpa en tvättstuga?

Det finns tvättstugor i olika former, stora som små. Det allra viktigaste när du ska köpa en tvättstuga är att veta vad du vill ha för typ av tvättstuga, då vi har olika behov. Den lilla familjen behöver kanske inte lika stor tvättstuga som den stora familjen.

Vissa nöjer sig med att endast ha en tvättmaskin och torktumlare i badrummet, då de kanske inte finns plats för mer. Andra har ett helt rum för en tvättstuga med både skåp, lådor och bänkar. Det är även vanligt att ha en tvättbänk med diskho i större tvättstugor för att enkelt kunna sortera tvätten och för att tvätta och skölja av saker. I tvättstugan har du ofta en strykbräda och strykjärn för att snabbt och enkelt kunna stryka kläderna, men har du stora handdukar och lakan så kan en mangel passa bättre för att sedan enkelt vika ihop dem och stoppa in i linneskåpet. På hösten och vintern när ytterkläderna är blöta är det smidigt och bekvämt med ett torkskåp, vi har flera modeller att välja på.

För att jobbet med tvätten ska bli roligt och inte kännas jobbigt, finns det många smarta lösningar för just tvättstugan som till exempel tvättlådor, plastbackar, tvättkorgar eller annan praktisk inredning. Under sommarhalvåret kan du hänga tvätten utomhus, vi har torkvindor i olika storlekar och utförande. I vår gör-det-själv-guide hittar du hur du bygger en egen torkställning

 

Köp en komplett tvättstuga hos Byggmax

Köp en komplett tvättstuga billigt hos Byggmax. Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment.

3 artiklar

 1. TVÄTTSTUGA JONATAN
  200 cm, vit
  TVÄTTSTUGA JONATAN
  5899   kr /st
 2. TVÄTTSTUGA GUSTAV
  140 cm, vit
  TVÄTTSTUGA GUSTAV
  3999   kr /st

3 artiklar