KOMPOSTKVARN - GC-KS 2540 EINHELL

Svart, Röd, 2000, kW
ART.NR: 6116642
Einhell GC-KS 2540 elektrisk kompostkvarn är ett pålitligt verktyg för snabb nedmalning av trädgårdsavfall.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KOMPOSTKVARN - GC-KS 2540 EINHELL

Einhell GC-KS 2540 elektrisk kompostkvarn är ett pålitligt verktyg för snabb nedmalning av trädgårdsavfall. För ökad effektivitet har den två tåliga, vändbara knivar i specialstål, som drivs av en kraftfull motor på 2 500 W med en obelastad varvtalshastighet på 4 500 v/min. Den stora trattöppningen gör det enkelt att lägga ner avfall och maskinen klarar grenar med en diameter på upp till 40 mm. Tratten har en säkerhetskontakt och kan fällas ner vid rengöring och underhåll. Motorn skyddas av den inbyggda överbelastningssäkringen. Kompostkvarnen är med sitt robusta hölje på hjul enkel och snabb att transportera runt i trädgården. Detta möjliggörs också av det inbyggda transporthandtaget. Einhell GC-KS 2540 elektrisk kompostkvarn har en uppsamlingspåse som snabbt och enkelt kan monteras på kroken. En stav för säker frigöring av material som fastnat medföljer också.

- 2 vändbara knivar i specialstål
- Stor trattöppning
- Skyddsredskap för motorn
- Fällbar tratt med säkerhetskontakt
- Robust konstruktion med hjul
- Uppsamlare
- Krok för fäste av uppsamlare
- Praktiskt transporthandtag
- Hållare för nedstoppare
- Inklusive nedstoppare
Läs mer
Varumärke Einhell
Leverantörens artikelnummer 3430330

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det finns många fördelar med att kompostera – inte minst då det ger en naturlig plats för både matavfall och trädgårdsavfall, utan dessutom utmärkt jord att odla med när avfallet brutits ner. I den här guiden hjälper vi dig att lyckas med din kompostering och visar hur du anlägger en bokashi-kompost.
  • Om du har en tomt är det oundvikligt med trädgårdsavfall. En kompost ger dig både näringsrik jord och ett ställe att placera avfallet. Oavsett om du bor i ett radhus med en mindre trädgård eller på landet med trädgård så långt ögat kan nå kommer du att tacka dig själv om du skaffar en kompost. Vi visar våra bästa tips för ett lyckat kompostbygge.