Luftrensare Classic AP-1018F Coway

Max 38 W, 230V, 50Hz, vit
Artikelnummer: 6418224
Vikt: 7.25
Med Coway Classic får du en luftrenare med en fräsch, modern och stilren nordisk design som passar bra i bostaden, på arbetsplatsen, i skolan eller i andra publika lokaler.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
2-5 vardagar
3420   kr /st
st
Luftrensare Classic AP-1018F Coway
Coway Classic larmar med ljud- och ljussignal när det är dags för filterbyte och all belysning kan släckas manuellt eller automatiskt för att inte störa nattsömnen. Precis som sin föregångare har Coway Classic tre filter, men vi ersätter A3 mediumfiltret med ett högeffektivt deodorantfilter, som är ett kolfilter i granulatform. Filtret hanterar odörer och andra otrevliga lukter på ett utmärkt sätt. En annan nyhet är att Coway Classic har ett knapplås, vilket är praktiskt (och säkert) om det finns barn i närheten av luftrenaren.

Coway Classic AP-1018F är rekommenderad av Asthma Allergy Nordic (*Rekommendation avser driftläge 2 och 46 m³ rumsvolym). Redan nu kan vi meddela att Coway Classic är ECARF-certifierad! ECARF är en Europeisk kvalitetsmärkning (liknande den som Astma & Allergiförbundet ger), med mycket stort värde för de som lider av astma och allergi, men även en kvalitetsstämpel och trygghet för de som är osäkra på vilken modell man ska välja.

Produktbeskrivning


Luften sugs in genom hela perforerade frontpanelen vilket skapar effektivare luftflöde, bättre reningsfunktion och tystare drift. LED-indikator (en cirkel i mitten på luftrenaren) ger i realtid besked om luftens kvalitet genom att växla i 4 olika färger.
Blå – ren luft
Grön - lätt förorenad luft
Gul - förorenad luft
Röd - kraftigt förorenad luft.

Dark Room Mode
Enhetens knappar och Air Quality Indicator kan släckas manuellt eller automatiskt. Automatiken styrs av en ljussensor som känner av när det blir mörkt och efter ca 5 minuter släcks enheten ned. När ljuset återkommer aktiveras åter belysningen efter ca 5 minuter.

Eco Mode
För luftrening med supertyst drift och minimal strömförbrukning, kan Coway Classic köras i Eco Mode.

Sleep Mode
Om Coway Classic används i Auto Mode och rummet är mörkt längre än ca 5 minuter, försätter sig enheten i Sleep Mode helt automatiskt. Det som sker är att enheten går in i Eco Mode och Air Quality Indicator släcks, vilket innebär att luftrenaren kan placeras i sovrummet utan att störa nattsömnen. Den återgår normaldrift när ljuset varit tänt i ca 5 minuter.

Child Safety Lock
Med ett enkelt knapptryck i 3 sekunder kan man låsa alla knappar på Coway Classic, vilket innebär att luftrenaren inte kan manövreras. Den är lika enkel att låsa upp.

Auto Stop
Om fronten tas bort för att komma åt filtren, stannar Coway Classic helt automatiskt.

3-Step Filter System
Coway Classic har ett förfilter som fångar upp hår och dammtussar. Det bör dammsugas och sköljas i vatten regelbundet och byts aldrig ut. Bakom förfiltret sitter ett deodorantfilter bestående av aktivt kol i granulatform som filtrerar bort odörer, matos och andra besvärande lukter. Bakom deodorantfiltret sitter det supereffektiva HEPA-filtret som tar bort bakterier, mikropartiklar, mögelsporer, kvalster, pollen och andra skadliga ämnen.
Coway Classic indikerar med LED-lampa och ljudsignal när det är dags att byta filter. Efter filterbyte återställs indikatorn och larmet med ett enkelt knapptryck. HEPA- och deodorantfiltret byts ungefär var 12:e månad och filterset finns att beställa som separat artikel.

Particle Sensor
Coway Classic har en känslig partikelsensor som konstant mäter luftkvaliteten i rummet. I Auto-mode anpassas fläkthastigheten automatiskt efter hur partikelsensorn mäter luftkvaliteten. Partikelsensorns känslighet kan ställas in i 3 lägen (Hög, Medium eller Låg) där läget Medium är fabriksinställningen. Partikelsensorn rengörs med en bommullstops regelbundet.

Economic & Silent
Med en strömförbrukning på max 38W (vid Turbo fläkthastighet) och smart design är driften av Coway Classic extremt ekonomisk, miljövänlig och tyst.
Med sin kraftfulla och tysta fläkt kan Coway Classic köras i 4 olika hastigheter. Classic kan i Turboläge ventilera 4,4 m³ luft/minut (264 m³ luft/timme). Omräknat till ett rum med normal takhöjd på 240 cm kan Coway Classic rena all luft 2 gånger/timme på en bostadsyta motsvarande 55 m².

Filterinformation
Coway Classic AP-1018F levereras med filter för ca 12 månaders drift. Förfiltret byts aldrig, men måste rengöras regelbundet. Deodorant- och HEPA-filtret byts efter ca 12 månader (luftrenaren larmar då det är dags) och kompletta filterset finns att beställa som separat artikel. Ett filterset innehåller 1 st Deodorantfilter och 1 st HEPA-filter.

Teknisk specifikation:


Rekommenderad rumsstorlek: 55 m² Maximalt luftflöde: 264 m³/h Höjd: 641 mm Bredd: 376 mm Djup: 183 mm Vikt: 7,25 kg Högsta ljudnivå: max 47,4 dB Strömförbrukning: max 38 W, 230V, 50Hz Garanti: 2 år
Snabba fakta