Motorsåg 40V 1,5kW Greenworks

Finns i flera utföranden
ART.NR: 687206547
Den nya Greenworks GD40CS15 batteridrivna motorsågen med en imponerande kedjehastighet på 12 m/s. Den 35 cm långa klingan gör denna enastående motorsåg idyllisk för fällning av mindre träd tillsammans med beskärning av grenar.
Läs mer
Utförande:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Motorsåg 40V 1,5kW Greenworks

Den nya Greenworks GD40CS15 batteridrivna motorsågen med en imponerande kedjehastighet på 12 m/s. Den 35 cm långa klingan gör denna enastående motorsåg idyllisk för fällning av mindre träd tillsammans med beskärning av grenar. Startknappen bidrar till snabb och okomplicerad hantering vid start och de låga ljudnivåerna gör att du kan arbeta utan att störa dina grannar, vilket gör den perfekt för bostadsområden. Tack vare den borstlösa motorn levererar verktyget upp till 30 procent mer effekt. En säkerhetsåtgärd med två knappar säkerställer att du undviker oavsiktlig start.

Den nya Greenworks GD40CS15 är en batteridriven motorsåg med en imponerande kedjehastighet på 12 m/s. Det 35 cm långa sågsvärdet gör motorsågen idealisk för fällning av mindre träd samt trimning av grenar.

Med en startsknapp blir motorsågen praktisk och okomplicerad att hantera. Tack vare batteridrift blir även ljudnivån lägre, vilket gör den bekvämare att använda, både för dig och dina grannar. Tack vare den borstlösa motorn, levererar motorsågen upo till 30% mer kraft. En tvåstegs-startknapp förhindrar oönskad start.

Köpa såg? Satsa på en batteridriven modell!
Batteridrivna trädgårdsverktyg har blivit allt mer populära på senare år, vilket kanske inte är särskilt konstigt. Nu slipper både du och miljön påverkas av otrevliga utsläpp samtidigt som dina (och grannarnas) öron bugar och bockar för den betydligt tystare driften. På Greenworks hittar du flera batteridrivna sågar som du kan använda för att röja upp i trädgården på olika sätt. Trimma, såga, finputsa och kapa växtligheten i trädgården till perfektion!

Köpa såg? Satsa på en batteridriven modell!
Uppfarten till huset omges av flera poppelträd. Trädgården pryds i sin tur av flera vackra äppelträd och runt huset finns flera grova buskar. Vid allén behöver i så fall grenar och kvistar klippas årligen, och äppelträden behöver beskäras regelbundet. För att ge trädgården den där perfekta looken måste även buskarna kapas och trimmas. Allt detta och mycket mer kan du lösa genom att köpa såg från Greenworks! Här hittar du både motorsågar och grensågar som lämpar sig till olika arbetsuppgifter i trädgården.

Batteridrivna sågar för både stort och smått
En motorsåg är oumbärlig att ha i boden om du har en trädgård med mycket växtlighet. Med en motorsåg från Greenworks kan du kapa stora grenar som skymmer utsikten, fälla träd som står i vägen och såklart såga ved inför vinterns mysiga kvällar framför brasan. Greenworks grensågar lämpar sig i sin tur perfekt för att komma åt grenar eller kvistar på högre höjd eller långt in i snåriga buskage. Greenworks grensågar har en exemplarisk arbetsräckvidd på 4 meter – stegen kommer alltså inte längre vara nödvändig och du kommer inte heller behöva krångla dig in bland trassliga buskar för att komma åt. Både motorsågarna och grensågarna har en kompakt och lättviktig utformning som ger dig betydligt större rörelsefrihet jämfört med bensindrivna varianter.

Tips och trix: Fixa din drömträdgård genom att röja rätt
Precis som med mycket annat skiljer sig allas preferenser åt när det kommer till trädgårdens växtlighet och hur den ska tas omhand. Det finns dock några få grundtips som vi gärna delar med oss av! Har du en snårig och uppvuxen trädgård? Då är det en god idé att öppna upp på lite olika ställen och skapa gläntor. Röj bort en del buskage och skapa effektfulla öppningar och korridorer – öppna upp rum i trädgården helt enkelt där det finns utrymme för både barnlek, mysig fika vid cafébordet eller avslappning i solstolarna. Om trädgården har en mörkare hörna där familjen sällan vill vistas kan du enkelt glesa ut bland grenar, kvistar eller buskage och ge solens strålar en chans att hitta fram. Glöm inte heller bort häcken runt tomten! Rama in trädgården på ett vackert sätt och trimma häcken med någon av Greenworks häcksaxar.

Läs mer
Varumärke Greenworks