MURBLOCK GRAFIT 300X200X100MM

ART.NR: 02651
Avsedd för mindre murar i trädgårdar och i parkmiljö, och går att variera i det oändliga.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Välj butik för att se lagerstatus
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

MURBLOCK GRAFIT 300X200X100MM

Avsedd för mindre murar i trädgårdar och i parkmiljö, och går att variera i det oändliga. Blocket fungerar perfekt upp till 90 cm, vid högre slänter krävs terrasseringar. Muren får hög hållfasthet tack vare lås-klacken på blockets baksida.

Observera att utseendet kan variera något mellan våra butiker. Besök din Byggmax-butik för att se produkten.

Läs mer

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Murblock av lättklinker måste putsas efter att muren eller väggen är klar. Blocken i sig är porösa där både fukt och vind snabbt letar sig igenom. Putsen både tätar den uppmurade lättklinkerväggen samt används för att skapa en jämn och slät yta. Denna yta kan dessutom ges olika struktur med exempelvis murarborste eller rivbräda, helt beroende på dina önskemål.
  • - Lycka till!
  • Att använda stenlim gör arbetet enkelt då murbruk inte behöver blandas, men det underlättar också läggningen då murstenarna inte behöver vägas av på samma sätt som när de läggs i murbruk. När du använder stenlim kommer stenarna i direkt kontakt med varandra och ingen avvägning i bruket behöver göras så länge underlaget är plant. Detta betyder också att justeringar är svårare att göra med stenlim än med murbruk som alltid går att applicera mer av. Var extra noga så att underlaget blir plant när du använder stenlim så kommer stenläggningen gå snabbt och enkelt.